tursenteret 

– TUREN STARTER HER!

START 2019 
MED
MEDLEMSKAP 
OG BOK KR 985,-
BOK
KR 250,-
Foto: Marius Vervik

Velkommen til Tursenteret i Kannik, rett ved Rogaland teater. Her jobber dyktige turveiledere som kan hjelpe deg med alt du trenger for å planlegge din neste tur.  Vi har et bredt utvalg av kart og bøker, du får kjøpt bekledning for både sommer og vinter, og vi er spesielt gode på rett valg av sekk. Er du medlem får du 15 % på alle varer, hele året!

ÅPNINGSTIDER

Mandag, onsdag, fredag, lørdag: 10 – 16

Tirsdag og torsdag: 10 – 19

Søndag: God tur

KONTAKTINFO

Olav Vs gate 18, 4005 Stavanger

Tlf: 51 84 02 00

e-post: tursenter@stf.no  ​​​​​​​

Til dagstur, tur i skogen, stranden og måneskinnstur:

Foto: Marius Vervik

Tovet sitteunderlag med Rød T. Alle sier ja til en pause når disse fine sitteunderlagene kommer opp av sekken. Ingen flere kalde rumper . Kr 399 for medlem/449 for ikke-medlem. 

Foto: Marius Vervik

Klassiske ullvotter fra Devold. Nesten like gode som hjemmestrikket. Hva er vel bedre en varme hender over kalde, røde vinterkinn. Kr 340 for medlem/400 for ikke-medlem. 

Foto: Marius Vervik

Ospery dagstursekk.  Perfekt sekk til hyggelige turer. Plass til både god mat, varm drikke og isøks om du vil tøffe deg litt for den du har med på tur. Kr 1020 for medlem/1199 for ikke medlem. Til topptur og jentetur:

Foto: Marius Vervik

Houdini Sleepwalker isolasjonsskjørt. Vær forberedt på et uventet livslangt kjærlighetsforhold. Perfekt på toppturen, i skiheisen, på afterski og i soveposen når det er 20 blå ute. Kr 850 for medlem /1000 for ikke-medlem.

Foto: Marius Vervik

Spade. Både sikkerhet og komfort på tur. Bygg en levegg i pausen og la vintersola servere deg litt D-vitaminer. Kr 765 for medlem/900 for ikke-medlem. 

Foto: Marius Vervik

Skredsøker og søkestang. Trygt hjemme etter en gøy topptur med favorittgjengen. Kr  3400/3990 for medlem og 935/1100 for ikke-medlem. Til kurs og langtur:

Foto: Marius Vervik

Speilkompass fra Silva. Så ser du i alle fall bra ut når du ikke vet hvor du er. Speilet er ikke til pynt, men uunnværlig når en skal finne ut hvor en befinner seg på karet. Den lille fordypningen i lokket gjør det raskt og enkelt å ta ut neste punkt mens du er i farta. Kr 595 for medlem/699 for ikke-medlem. 

Foto: Marius Vervik

Solbriller fra Julbo. Her mangler en bare hvite sink -lepper og et ørlite frostbitt så har en den klassiske looken fra høyfjellspionerene. Skinnlappene på siden stopper skadelig stråling i å komme inn til øynene. Kr 1360 for medlem/1599 for ikke-medlem.

Foto: Marius Vervik

Bergans Sleeping mat extreme. Kjør militær stil på langtur med 50 min gå tid og 10 min pause. Husk å gjøre alle 10 minutters pauser så komfortabelt som mulig. Kr 510 for medlem/599 for ikke-medlem. Til hyttetur:

Foto: Marius Vervik

Rød genser fra Devold. Denne tradisjonelle genseren i 100 % ren ull var opprinnelig  laget for de som virkelig var ute en vinternatt. Inviter en du er glad i ut på tur og du får garantert en ekstra kos i denne varme genseren. Kr 1105 for medlem/1299 for ikke-medlem. 

Foto: Marius Vervik

Tøfler i dun fra Yetyi. Kalde tær etter tur pakkes varmt og godt ned i disse duntøflene. Passer like godt foran peisen på hytta som i soveposen.  Kr 680 for medlem/799 for ikke-medlem. 
VÅRE TURVEILEDERE

Torkel sitt beste turtips er Preparatus supervivet- den forberedte overlever. Han studere til lektor og er aktiv turleder i DNT ung.
Torkel sitt beste turtips er Preparatus supervivet- den forberedte overlever. Han studere til lektor og er aktiv turleder i DNT ung.
Hedda sin favorittur er på ski fra Haukeliseter til Ådneram. Hun har alltid med seg gnagsårsokk i sekken. På fritiden kan du se henne surfe eller danse!
Hedda sin favorittur er på ski fra Haukeliseter til Ådneram. Hun har alltid med seg gnagsårsokk i sekken. På fritiden kan du se henne surfe eller danse!
Christian er innkjøpsansvarlig til Tursenteret.  Han er Saudagutt med en forkjærlighet for Jotunheimen. En vårskitur i Ryfylkeheiene sier han ikke nei til
Christian er innkjøpsansvarlig til Tursenteret. Han er Saudagutt med en forkjærlighet for Jotunheimen. En vårskitur i Ryfylkeheiene sier han ikke nei tilErika har faktisk vært på selveste Nordpolen og mener at dårlig humør må man holde for seg selv. Hun har alltid med seg ullsokker, kamera og førstehjelpsutstyr i sekken.
Erika har faktisk vært på selveste Nordpolen og mener at dårlig humør må man holde for seg selv. Hun har alltid med seg ullsokker, kamera og førstehjelpsutstyr i sekken.
Kaja er leder for Tursenteret. Hun elsker å padle og trives på litt lange skiturer. På fritiden er det  yoga eller en tur med dekket på slep og tunga ut.
Kaja er leder for Tursenteret. Hun elsker å padle og trives på litt lange skiturer. På fritiden er det yoga eller en tur med dekket på slep og tunga ut.

Hos oss finner du produkter fra følgende merkevarer: Devold, Bergans, Aklima, Arc'teryx, Norrøna, Houdini, Osprey, Deuter, Exped, Rab, Primus, Ticket to the moon, Nalgene, Thermos, Garmin, Silva, Eagle, Hanwag, La Sportiva, Real Turmat, Sea to summit, Fjellpulken, spot, samt et godt utvalg av bøker. 

Varen hjem i postkassen: 

https://www.dntbutikken.no/

PLANLEGG DIN NESTE TUR HOS OSS


STORT UTVALG AV BEKLEDNING

TURBO, BARNAS BESTE TURVENN

TURUTSTYR OG PAKKELISTER

Annonse