LEDIGE STILLINGER: 

Har du lyst til å jobbe i Stavanger Turistforening? I STF er det mange muligheter for deg som er friluftsinteressert.Sesonghjelp: 

De betjente hyttene våre har behov for sesonghjelp både vinter og sommer. Hvis du ønsker deg jobb på ei betjent hytte må du henvende deg til hytta direkte. Ledige stillinger akkurat nå: 

Er du vår nye Turveileder ?

Tursenteret i Stavanger Turistforening søker ekstrahjelp på deltid. Arbeidsplass er i Tursenteret som holder til i undergangen ved Rogaland Teater. Du er dyktig på salg, service og det å veilede folk som skal oppleve Stavanger Turistforening sitt spennende turtilbud. Du holder deg oppdatert på vær og føreforholdene i fjellet. Hovedvekt av arbeidet er om ettermiddagen tirsdag og torsdag, lørdager fra 9.30 til 16, og ferieavvikling gjennom året. Det er en stor fordel om du kan jobbe noe dagtid ved behov. Du blir satt på en turnus. Arbeidet består av turveiledning, salg av turutstyr og bekledning. Forefallende driftsoppgaver (post, renhold m.m) er også en del av arbeidet. Kjennskap til Stavanger Turistforeningen sine hytter og rutenett er en fordel.

Send en kortfattet søknad og CV til kaja@stf.no. Intervjuer blir gjort fortløpende. Frist: Snarest. (oppdatert 5 november 2018)