LEDIGE STILLINGER: 

Har du lyst til å jobbe i Stavanger Turistforening? Her får du en oversikt over ledige stillingen i foreningen.

SOMMERJOBB I STF

LYSEFJORDEN TURISTHYTTE

STILLINGENE FOR SESONGEN 2021 ER NÅ BESATT OG VI TRENGER IKKE FLERE SØKNADER. Vakkert innerst i Lysebotn ligger turisthytta vår Lysefjorden turisthytte.  Her har vi behov for sesonghjelp fra og med hytta åpner den 15. mai og frem til sesongen er over 11. oktober. Her jobber du en uke og har fri en uke, perfekt for deg som vil kombinere både jobb og fritid denne sommeren. Er du minst 18 år, serviceinnstilt, utadvendt og snakker godt norsk og engelsk kan du sende en mail til bestyrer@lysefjordenturisthytte.no innen 1. februar. Skriv gjerne hva du ønsker å jobbe med og når du kan jobbe. 

STRANDDALEN

Perlen i Ryfylkeheiene, Stranddalen Turisthytte, trenger dyktige medarbeidere i den betjente sommersesongen fra 12. juni til 20. september. Her jobber du en uke, og får fri en uke. Vi søker deg med godt humør og som streber etter å gi gjestene den beste servicen til enhver tid. Vi trenger kokker, servicemedarbeidere og servitører. I Stranddalen finner du et fantastisk turterreng, perfekt for deg som liker å ta deg en fjelltur innimellom arbeidet. Høres dette fristende ut, send en CV og en kort presentasjon av deg selv til: bestyrer@stranddalshytta.no. Du kan lese mer om stillingene her.

SOMMERJOBB PÅ FJELLET

Har du lyst på en sosial og kjekk sommerjobb på fjellet? Vi har drømmejobben din!

Vi søker ungdommer som er aktive, glade i friluftsliv og liker å ta i et tak. Oppgavene vil bli varierte og du får nyte sommerfjellet, samtidig som du er på jobb. Høres det ut som drømmejobben? Send en kort søknad til Erik på mail erik@stf.no. Les mer om sommerjobb på fjellet her.