tursenteret 

– TUREN STARTER HER!

Velkommen til Tursenteret i Kannik, i undergangen ved Rogaland teater. 

Kajas tips til et 
miljøvennlig innhold 
i tursekken!
Foto: John Petter Nordbø

VI HAR TURGAVENE!

Vi har turgavene til den neste hytteturen. La deg inspirere i Tursenteret og spør oss gjerne om råd!  

Inviter med deg mamma, søster eller bestevenninnen på jentetur. Vi har utstyret hun trenger på turen!

Har du en venn som liker seg aller best ute hvor dere kan tilberede et godt måltid? Tips til turen får du hos oss!

Til den som liker seg best på de høyeste toppene har vi gaven som gjør turen til en trygg opplevelse!

VÅRE ANBEFALINGER

Våre dyktige turveiledere i Tursenteret hjelper deg gjerne med planleggingen av din neste tur. Bestill gjerne tid for skreddersydd turveiledning, vi hjelper deg så gjerne! Under finner du våre ferskeste turtips, utstyrstester og gode råd til valg av turutstyr. Kom gjerne innom Tursenteret for flere tips og råd!

HER FINNER DU OSS

ÅPNINGSTIDER

Mandag, onsdag og fredag: 10 – 16

Tirsdag og torsdag: 10 – 19

Lørdag: 10 - 15

Søndag: God tur

KONTAKTINFO

Adresse: Olav Vs gate 18, 4005 Stavanger

Tlf: 51 84 02 00

E-post: tursenter@stf.no  ​​​​​​​

VÅRE TURVEILEDERE

Torkel er aktiv turleder og kursholder ved siden av lektorstudiet han tar på heltid. Hans viktigste tips er å nyte turen, og ikke tenke for mye på turmålet.
Torkel er aktiv turleder og kursholder ved siden av lektorstudiet han tar på heltid. Hans viktigste tips er å nyte turen, og ikke tenke for mye på turmålet. Foto: Kristine Tofte
Christian er innkjøpsansvarlig til Tursenteret.  Han er Saudagutt med en forkjærlighet for Jotunheimen.
Christian er innkjøpsansvarlig til Tursenteret. Han er Saudagutt med en forkjærlighet for Jotunheimen.
Liva sin favoritthytte er Litle Aurdal. Oppveksten gjør at hun kjenner stiene godt, både sommer som vinter.  Som turleder og på fritiden blir det padling, klatring og turer.
Liva sin favoritthytte er Litle Aurdal. Oppveksten gjør at hun kjenner stiene godt, både sommer som vinter. Som turleder og på fritiden blir det padling, klatring og turer.
Kaja er leder for Tursenteret. Hun elsker å padle og trives på litt lange skiturer. På fritiden er det yoga eller en tur med dekket på slep og tunga ut.
Kaja er leder for Tursenteret. Hun elsker å padle og trives på litt lange skiturer. På fritiden er det yoga eller en tur med dekket på slep og tunga ut. Foto: Pappaen til Kaja
Erika sover ute alle netter hun kan. Som aktiv turleder i DNT ung er det kjekkeste hun vet å ta med nye på tur!. Dessuten har hun vært på Nordpolen.
Erika sover ute alle netter hun kan. Som aktiv turleder i DNT ung er det kjekkeste hun vet å ta med nye på tur!. Dessuten har hun vært på Nordpolen. Foto: Kristine Tofte

Hos oss finner du produkter fra følgende merkevarer: Devold, Bergans, Aklima, Arc'teryx, Norrøna, Houdini, Osprey, Deuter, Exped, Rab, Primus, Ticket to the moon, Nalgene, Thermos, Garmin, Silva, Eagle, Hanwag, La Sportiva, Real Turmat, Sea to summit, Fjellpulken, Spot, samt et godt utvalg av bøker. 

Ønsker du å bestille turutstyr på nett? 

https://www.dntbutikken.no/

Annonse