SOMMERJOBB

STF søker friluftsinteressert ungdom som kunne tenke seg å kombinere fjelltur med sommerjobb.

For å ha mullighet til å få jobb hos oss må du være medlem i Turistforeningen og ha fylt 16 år. Vi ønsker at du har erfaring fra fjellturer sommerstid, og har praktisk sans. Oppgavene varierer fra å male hytter, vaske ut hytter, tømme utedo, opptelling av proviant, vedlikeholde løyper m.m. 

CV og søknad sendes på mail til Brita Gundersen, brita@stf.no, innen 24.april 2022. Søkere vil bli kontaktet på mail innen 29. april 2022. Husk å skrive på hvilke uker du ønsker å jobbe. Legg også ved medlemsnummeret ditt.

Det blir arbeid i fjellet fra uke 28-32, og man er i fjellet fra mandag til fredag.​​​​​​​  NB! Begrensede plasser. Tidligere arbeidserfaring vil være en fordel.

Informasjonsmøte for de som får tilbud om sommerjobb:
Møtetidspunkt: Tirsdag 7. juni 2022, klokken 19.00.  Sted: Stavanger Turistforenings kontor i Stavanger.

Du blir lønnet med masse frisk luft, gratis mosjon og noen kroner inn på konto (500 kroner pr dag i arbeid), samt en attest på din CV.

Utfyllende informasjon om Sommerjobb:

På informasjonsmøte blir det orientert om hvilke typer oppgaver som er aktuelt, og generelt om hvordan utføre disse. I tillegg blir det snakket litt med den enkelte. Værforholdene i fjellet kan variere. Dette gjør at man må være fleksibel med tanke på de arbeidsoppgavene man skal gjennomføre.

Foreningen drives mye på dugnad, og oppgaver kan være løst av andre eller justert underveis. STF forsøker å gi oppgaver til flest mulig, samtidig som en ønsker at en skal være minimum to personer på et oppdrag. Mange oppgaver blir løst sammen med annen ungdom i samme rolle, mens noen oppgaver blir utført sammen med hyttefadder eller andre frivillige. De siste årene har det vært en blanding av korte og lange oppdrag, og det har variert fra 3 - 6 dager for hvert oppdrag. Vi ønsker at søkere skriver hvilke uker de ønsker å jobbe, og at man tar utgangspunkt i at oppdragene vil være i fjellet fra mandag til fredag i de aktuelle ukene. Vi kan ikke garantere at de vi tilbyr jobb vil få arbeid alle ukene de ønsker. Medlemmer av STF vil bli prioritert.

For å kunne få jobbe i fjellet må godkjente kandidater delta på informasjonsmøte (dette gjelder også for de som har hatt sommerjobb hos STF tidligere).

Annonse