Bli med på Sjumilstøvelen

Sjumilstøvelen er en serie med flotte emaljemerker fra 25 utvalgte turmål i Ryfylkeheiene. Mange av turmålene ligger slik til at de kan nås hele året. Hvert turmål er beskrevet med faktaopplysninger og kartreferanse.

Sjumilstøvelen

Har du vært på minst 7 av turmålene kan du i tillegg smykke deg med "Sjumilstøvelen", symbolet på at du er en erfaren bruker av Ryfylkeheiene! Har du vært på mer enn 12 steder kan du anskaffe deg Sjumilstøvelen i sølv. Er du virkelig ivrig, kan du forsøke deg på gullmerket. Da må du ha vært på minst 18 turmål. Alle stedene kan nås om sommeren, noen også på ski.

Kjøp av merker

Merkene kan du få kjøpt i Tursenteret vårt i undergangen ved Rogaland Teater. I Sandnes kan du kjøpe merkene hos Platou.  Noen av merkene finner du også på Stranddalen, Lysefjorden turisthytte og Haukeliseter fjellstue.

25 turmål

Sjumilstøvelen er en serie med flotte emaljemerker fra 25 utvalgte turmål i Ryfylkeheiene. Vi har valgt ut steder som ligger spredd fra Lund kommune i sør til Haukeli i nord. Steder med sus over som vi håper at flest mulig skal få anledning til å oppsøke.

Alle turmålene er presentert med en forklarende tekst og kart. 

Last ned hele brosjyren 

Last ned de enkelte turmålene:

Annonse