Ruter og kart

Planleggingskartene gir en god oversikt over Stavanger Turistforenings enorme rute- og hyttenett, både sommer og vinter. Du finner dem her!

Planleggingskart sommer

Trykk på bildet for flere detaljer

Planleggingskart vinter

Trykk på bildet for flere detaljer

Planlegg din tur med DNTs turplanlegger UT.NO

Rødmerkede løyper mellom hyttene

Mellom hyttene er det merkede løyper. Merkingen består av små varder, og den velkjente røde T-en er varemerket som gir deg trygghet om at du er på rett vei. Men følg nøye med på kartet. Merker kan være skjult av snø eller falt ned! Det er opp til deg å velge lengde og vanskelighetsgrad. Valgmulighetene er mange. Vi er litt stolte av at vi i Ryfylke- og Setesdalsheiene har noen av de mest familievennlige turtilbudene i landet. Samtidig kan vi by på luftige utsyn og trolske landskap.

Bruk hele dagenLegg opp turen etter egne forutsetninger. Det er ikke noe mål å gå lengst eller fortest mulig, men å ha positive opplevelser underveis. Vi har i turhåndbøker prøvd å trekke fram kultur - og naturfaglige ting som kan oppleves langs løypene eller ved å ta en avstikker fra stien.

Ta med fiskestangen

Nå er det fin fisk i en rekke vann og vassdrag, og medlemskortet i Stavanger Turistforening gjelder som fiskekort de fleste steder langs STFs rutenett.

Broer

Stavanger Turistforening har tre sesongbroer som kun ligger ute når hyttene i området har sommersesong. Bruene tas inn før vinteren. Skal du til fjells sent om høsten eller tidlig på våren kan det være lurt å kontakte vårt tursenterfor å få opplysninger om bruene er lagt ut eller tatt inn for sesongen.

  • For våre hytter over 1000 moh. har vi sesong for bruer fra 1. juli til 1. oktober.
  • For våre hytter under 1000 moh. har vi sesong for bruer fra 10. juni til 15. oktober.

Se også våre gode tips hvis du må vade.

Annonse