Glitrende vann, sjøbris og naturopplevelser for livet! I Randaberg Turlag får du alt dette sammen med andre som setter pris på gode opplevelser ute. Turlaget ble stiftet 5. oktober 2021 da det ble valgt et interrinstyre som skal sitte fram til årsmøte 9. mars 2022.

Turer og aktiviteter

Her finner du oversikt over kommende turer og aktiviteter med Randaberg Turlag. 


Kommende turer og aktiviteter!
Foto: Marius Dalseg

Nærturer

I Randaberg er det merket 10 nærturer. merkingen er ikke så god, men den skal bli bedre. Turlaget vil oppgradere løypene vinteren 2022.

Om oss

Ta gjerne kontakt med oss i interimsstyret i Randaberg Turlag.
Barnas Turlag arrangerer turer, lek og moro for barnefamilier med barn 0-12 år. Gjennom gode naturopplevelser, det enkle friluftsliv og spennende aktiviteter vil vi tilrettelegge for et langt, sunt og godt friluftsliv for barna. Ønsker du å engasjere deg, eller vil ha mer informasjon se Barnas Turlag på facebook. Eller ta kontakt med Berta på mail eller tlf. 40 40 85 37.


Stavanger Turistforening har startet folkehelseprosjektet Nærturer i kommunene Stavanger, Sandnes, Randaberg, Sola, Gjesdal, Klepp, Time, Strand og Forsand. Med nærturer menes turer i sentrale områder i kommunen som gjerne binder sammen boligområder og grøntområder.

HYTTER OG RUTER

I Sola rutenett finner du fine stier og hytter. Turlaget har fadderansvar for hytta.

OM OSS

Her finner du kontaktinformasjon til styret, samt årsmeldinger

HOLD DEG OPPDATERT

På vår Facebookside kan du møte andre turvenner og dele bilder og erfaringerVelkommen 
som frivillig 

KOMMENDE AKTIVITETER