våre publikasjoner

Stavanger Turistforening gir ut flere faste publikasjoner, samt en rekke andre bøker, hefter og brosjyrer. Nedenfor finner du våre viktigste publikasjoner.  

Redaksjonen for Turglede-magasinet fra Stavanger Turistforening. Fra venstre: Torgunn Skrudland, Agnethe Larsen og John Petter Nordbø
Redaksjonen for Turglede-magasinet fra Stavanger Turistforening. Fra venstre: Torgunn Skrudland, Agnethe Larsen og John Petter Nordbø Foto: Helene Seglem


Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er et spesialblad for friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet kommer med seks utgivelser i året og distribueres gratis til medlemmer av DNT.

STFs årbok

STFs årbøker har blitt utgitt siden 1887. De representerer et enestående kildemateriale både til STFs egen historie og til landets historie innen friluftsliv, kulturhistorie og naturvern.

Du finner den ikke digitalt, men den kan kjøpes i vårt Tursenter

Turglede

Turglede for 2020 - spekket med inspirasjon og turglede for alle som er glad i friluftsliv, eller som kan tenke seg å bli det!

Magasinet er fylt med et godt utvalg av fellesturer for det neste året. Vi håper at variasjonen av turer vil gjøre at du finner den turen du har lyst å være med på. I tillegg finner du innholdsrike reportasjer, gode tips og flotte turbilder. 

Annonse