våre publikasjoner

Stavanger Turistforening gir ut flere faste publikasjoner, samt en rekke andre bøker, hefter og brosjyrer. Nedenfor finner du våre viktigste publikasjoner.  

Aktivitetsavdelingen med Turglede 2022 i hånda. Oppe fra venstre: Tale Foldøy Klingsheim, Johanne Fjelde og Jane Byberg. Nede fra venstre: Kristine Helland, Anne Katrine Lycke og Torkel B. Reinertsen.
Aktivitetsavdelingen med Turglede 2022 i hånda. Oppe fra venstre: Tale Foldøy Klingsheim, Johanne Fjelde og Jane Byberg. Nede fra venstre: Kristine Helland, Anne Katrine Lycke og Torkel B. Reinertsen. Foto: John Petter Nordbø


Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er et spesialblad for friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet kommer med seks utgivelser i året og distribueres gratis til medlemmer av DNT.

STFs årbok

STFs årbøker har blitt utgitt siden 1887. De representerer et enestående kildemateriale både til STFs egen historie og til landets historie innen friluftsliv, kulturhistorie og naturvern.

Du finner den ikke digitalt, men den kan kjøpes i vårt Tursenter

Turglede

Turglede for 2022 - spekket med inspirasjon og turglede for alle som er glad i friluftsliv, eller som kan tenke seg å bli det!

Magasinet er fylt med et godt utvalg av fellesturer for det neste året. Vi håper at variasjonen av turer vil gjøre at du finner den turen du har lyst å være med på. I tillegg finner du innholdsrike reportasjer, gode tips og flotte turbilder. 

Annonse