Festivalen går over 2 dager. Laurdag er det Sanketorg, kurs, foredrag og aktivitetar i Hjelmelandsvågen. Søndag er tur- og Sankedag.LAURDAG 26. JUNI

​​​​​​​Velkommen til Hjelmelandsvågen på Laurdag! Her blir det eit variert og spanande Sanketorg med tips og idear til alt du kan eta frå natur og hage. Nye smaksopplevingar, lokale produkt i toppklasse, sankekafé, kurs, foredrag og aktivitetar for born. Vel møtt til ein avslappa og fin atmosfære på kaien ved fjorden!

Frå kaien går det båt over til Jøsneset med gardsbesøk. Perfekt for familiar.

Bruk heile dagen og få med alt!


Morgenøkt kl 10.00 - 13.00 

Jubileumskake til alle på Sanketorget - dobbel feiring for Hjelmeland Turlag 20 år og Hjelmeland hagelag 40 år! Vi dekker langbord på kaien.

Ettermiddagsøkt kl 13.30-16.30


Jubileumskake til alle på Sanketorget - dobbel feiring for Hjelmeland Turlag 20 år og Hjelmeland hagelag 40 år! Vi dekker langbord på kaien.


Med båt frå Sanketorget til gardsbesøk i solbygda Jøsneset

Helgøyskyss går att og fram mellom Hjelmelandsvågen – Skiftun kai 26.juni under Sankefestivalen. Frå Skiftun kai er det kort rusletur til to fine gardar med Buhagen-produkt: Krambuå med lokalutsal og økologisk gard Bøen. Det blir familievennleg opplegg på Skiftun - meir info og påmelding


SUNDAG 27. JUNI

Sundag er tur- og sankedag. Nokre turar passar best for familiar, andre for vaksne.

PROGRAM


Annonse

SMITTEVERN

Det er med stor glede vi kan invitere til Sankefestivalen i år! Det så ein stund mørkt ut i forhold til Korona. Vi følger gjeldende smittevernregler og må derfor ha påmelding for alle sjølv om det er gratis å vera med. Vi har delt dagen på Sanketorget i to bolkar for at fleire skal få delta.  Festivalbånd deles ut ved oppmøte/registrering.

Vi følgjer DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese meir om denne her. Alle deltakere har sjølv ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakare. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, meld deg av slik at dei på ventelista kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Klikk her for å skrive tekst.

Last ned plakaten her