OPPTUR!

Hvert år inviterer Turistforeningen landets 8. klassinger på tur. Målet med den nasjonale turdagen OPPTUR er å gi elever en prøvesmak på friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring med fysisk aktivitet. Målet er å få flere ungdommer til å oppleve gleden ved friluftslivet, gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en trivelig dag med fysisk aktivitet for alle. 

OPPTUR med Stavanger Turistforening

Vi arrangerer OPPTUR for Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg kommune. I tillegg arrangerer Dalane turlag, Rennesøy og Finnøy turlag og Suldal turlag OPPTUR i sine kommuner. OPPTUR begynner fra Dale og slutter ved Gramstad i Sandnes kommune, løypa går innom tre topper og er åtte km lang. I 2021 vil vi arrangere OPPTUR onsdag 8. september, midt i Friluftslivets uke! Vi krysser fingrene for at arrangementet kan gjennomføres som planlagt, men avventer råd fra helsemyndighetene. 

Ønsker din skole/klasse å være med på OPPTUR?

Påmeldingen legges ut på denne siden kl 10.00 første mandag i april. Klikk refresh knappen eller F5 dersom du ikke får opp påmeldingsskjema nederst på denne siden. 
Vi har plass til 2000 elever.

Pris

Transport til og fra arrangementer koster kr 40 pr elev.

OPPTURløypa

Løypa vil være merket fra start til mål og vi stiller med vakter underveis for å sikre at alle kommer trygt frem. Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet.  Turen er 8 km lang, så dere må sette av hele dagen. Slik er
OPPTUR løypa:https://www.ut.no/tur/2.11022/  

Transport

Stavanger ordner med transport. Alt skolen må gjøre er å melde på riktig antall elever og lærere. Alle skoler må stille med lærere, og vi anbefaler en lærer/ voksen pr. 10 elever. Med tusenvis av flotte tenåringer på tur samtidig, blir dette en stor happening!

​​​​​​​Påmelding

Kommer neders på denne siden kl. 10 første mandag i april. Klikk F5 dersom du ikke kan se påmeldingsskjema etter kl 10.  


Annonse