LOFTA VEDET  

Med boka «Lofta vedet - 52 hverdagsturer i Stavanger» i hånden kan du hver uke gjennom hele året gå en ny tur i Stavanger by. Turene er merket med røde T-er, og løypene tar deg gjennom grønne lunger og forbi historiske steder du kanskje ikke visste eksisterte.

"Lofta vedet - 52 hverdagsturer i Stavanger" er en rikt illustrert veiviser spekket med overraskende, innholdsrik og inspirerende informasjon om alt som rører seg langs de 52 merkede turløypene.

Boka kom ut i 2012 i anledning Stavanger Turistforening sitt 125-års jubileum, men er stadig like aktuell. Etter lanseringsåret har folk fortsatt å gå de 52 hverdagsturene. Enten i samarbeid med STF og turleder hver onsdag, eller på egenhånd. 

– Målet med boka er å gi leseren enda mer utbytte av turen og motivere dem til å ta noen avstikkere, sa Kjell Helle-Olsen, redaktør av årboka, den gang boka kom ut. 

En ypperlig gave    

Gi boka til alle som liker å gå tur, eller sier de skal begynne med det. Som medlem får du kjøpt boka for kr 199, andre må betale kr 299. Boka selges i vårt tursenter.

Åpningstider Tursenteret

Mandag, onsdag, fredag, lørdag: 10 – 16

Tirsdag og torsdag: 10 – 19

Søndag: God tur

Pris medlem kr 199. Ikke medlem kr 299. 

Onsdagsturen med 52 hverdagsturer i Stavanger 20. februar 2019. Storhaug rundt med turleder Per A. Thorbjørnsen.
Onsdagsturen med 52 hverdagsturer i Stavanger 20. februar 2019. Storhaug rundt med turleder Per A. Thorbjørnsen. Foto: John Petter Nordbø

Annonse