KLART DET GÅRFoto: B.Eikemo

TURER FOR VOKSNE

Første lørdagen i måneden hele året arrangerer vi "Klart det går tur for voksne" til ulike turområder i Nord-Jæren området. Turene er tilrettelagt for voksne med syns-, hørsels- eller bevegelseshemming. STF stiller med turledere og turledsagere. Vi samarbeider med Blindeforbundet og flere av våre ledsagere har fått opplæring i å være ledsager for blinde/svaksynte. Barn/familiemedlemmer er velkommen til å bli med.  

Turene går stort sett på lettgåtte stier og turveier. Noen ganger er de mer krevende. Vi anbefaler at du tar kontakt med turleder for den aktuelle turen dersom du har spørsmål om vanskelighetsgrad.

Lørdagsturer 2022 høst

Datoene er som følger, turmål kommer innen juli

03. september

01. oktober

05. november

03. desember

_________________

I tillegg til dagsturene tilbyr vi overnattingsturer på fjellet, med varierende vanskelighetsgrad. Ring gjerne Beate på telefon 41402817 eller mail beate@stf.no om du er usikker på hvilken tur som kan passe deg! Ledsagere og/eller familiemedlemmer er hjertelig velkomne (må meldes på i forkant). 

Overnattingsturer 2022

20.-22. mai - Skåpet (FULLT)
17.-19. juni - Flørli  
05.-07. juli - Lysebotn
02.-04. september - Bakken Gård


Det er mulig som DNT medlem å søke om gratisplass til disse turene om du har begrenset økonomi! Ta kontakt med beate@stf.no og fyll ut dette skjemaet : https://forms.gle/fxue8TxNC7FEa8cVA


​​​​​​​

Foto: Kristine Tofte

VI BEHØVER FLERE FRIVILLIGE ILDSJELER

Har du en forkjærlighet til friluftsliv og er engasjert i en konkret målgruppe eller type aktivitet som du føler kan fylle et tomrom eller til et av våre eksisterende tilbud for barn/ung/voksne i tilrettelagt? 

Vi ønsker gjerne flere frivillige tur og aktivitetsledere som kan berike vårt tilbud til andre personer med funksjonsnedsettelser.

Du må gjerne ha en form for funksjonsnedsettelse selv, vi hjelper til med planlegging og tilrettelegging om behov.

Vi dekker nødvendig kursing i Stavanger Turistforening


Kontakt gjerne Beate for en prat :  beate@stf.no 
Alle turene samt andre aktiviteter som passer for personer med funksjonsnedsettelse finner du i Aktivitetskalenderen.

Kontakt: Beate Eikemo - beate@stf.no, 51 29 30 22