Hyttedrømmen på 1-2-3

Alle de selv- og ubetjente hyttene til Stavanger Turistforening står ulåste hele året, med unntak av Holmavatn som er stengt under reinsjakta. På utleiehyttene trenger du nøkkel som fås i Tursenteret. 

STFs tilbud består av fire typer hytter:Selvbetjente hytter, ubetjente hytter, utleiehytter og betjente hytter

Hyttedriften bygger på ansvar og tillit!Turisthyttene i Norge er unike. Ingen andre land har hytter utstyrt med proviant som står åpne for almennheten uten noen form for stedlig tilsyn. Men systemet er sårbart og krever at brukerne følger de regler som gjelder og forlater hytta i minst like god stand som den var da de kom. Det er viktig at alle setter seg inn i hyttereglene som er oppslått på hytta.

Sovepose eller lakenpose skal brukes i sengene
Turistforeningen anbefaler lakenpose. Den er vesentlig lettere, og tar adskillig mindre plass enn en sovepose. På alle hyttene er det dyner/ ulltepper og puter.

Hvordan betale for oppholdet?Det første du gjør når du kommer til hytta, er å skrive deg inn i hytteprotokollen. Betalingsmiddelet er engangsfullmaketer som alle hyttene er utstyrt med. På denne føres overnattingsbeløp, eventuelt proviantuttak, navn, adresse og kredittkortnummer med utløpsdato. Dette er en giro som gir turistforeningen anledning til å trekke deg for det beløp som du har ført opp. Du kan og be oss sende deg faktura for oppholdet, dette koster  50,- NOK.  Fullmakten legges på en bøsse som tømmes regelmessig. Husk det lønner seg å være medlem! 

NÅ KAN DU OGSÅ BETALE HYTTEOPPHOLDET MED MOBIL!

Bestille seng
På noen av hyttene kan du booke seng på forhånd