Velkommen som Frivillig

Frivillig innsats er selve ryggraden i Stavanger Turistforening og vi ønsker deg med på laget! Med den store innsatsen fra frivillige kan vi opprettholde det varierte tilbudet og aktivitetsnivået i Turistforeningen, som gir alle muligheten til å få gode og trygge naturopplevelser. Ønsker du å bidra inn i Stavanger Turistforening, samtidig som du knytter nye vennskap og får unike opplevelser for livet?

Første skritt til å bli frivillig hos STF er å ta et ambassadørkurs. Ambassadørkurset er et «Bli kjent kurs» som gir deg en god innføring i det arbeidet Stavanger Turistforening gjør og de verdiene foreningen står for. Her får du også muligheten til å bli bedre kjent med andre nye frivillige. Vi gleder oss til å møte deg og ser frem til mange gode opplevelser sammen!


Ta kontakt med Jone eller Brita på frivillig@stf.no.

Jone Edland 

Fagsjef
Frivillighet

920 29 657

frivillig@stf.no

Brita Gundersen 

Avdelingsleder
Drift og frivillighet

916 69 539

frivillig@stf.no
VELKOMMEN TIL DEG SOM ER NY!

FINN DEN OPPGAVEN SOM PASSER FOR DEG:

Male hytter, merke stier, ta bilder, lede turer, steke vafler, snekre eller sitte i et styre. Dugnadsarbeid i Stavanger Turistforening kommer i uendelig mange varianter. Vi tilbyr god opplæring så du blir trygg i rollen som frivillig.


GLEDEN AV Å VÆRE FRIVILLIG!

Bli kjent med noen av dugnadsheltene våre og hør hva frivillighetsarbeidet i Stavanger Turistforening gir dem. Møt vår allsidige frivillige Ingvild, turlederen Umid, rutinerte Johan og DNT Ung sin turleder Sjur. 


HOLD DEG OPPDATERT

Hold deg oppdatert på dugnader og aktiviteter for frivillige, følg oss på Facebook

Annonse