Velkommen som Frivillig

Frivillig innsats er selve ryggraden i Stavanger Turistforening og vi ønsker deg med på laget! Med den store innsatsen fra frivillige kan vi opprettholde det varierte tilbudet og aktivitetsnivået i Turistforeningen, som gir alle muligheten til å få gode og trygge naturopplevelser. Ønsker du å bidra inn i Stavanger Turistforening, samtidig som du knytter nye vennskap og får unike opplevelser for livet?

Første skritt til å bli frivillig hos STF er å ta et ambassadørkurs. Ambassadørkurset er et «Bli kjent kurs» som gir deg en god innføring i det arbeidet Stavanger Turistforening gjør og de verdiene foreningen står for. Her får du også muligheten til å bli bedre kjent med andre nye frivillige. Vi gleder oss til å møte deg og ser frem til mange gode opplevelser sammen!
FINN DEN OPPGAVEN SOM PASSER FOR DEG:


Male hytter, merke stier, ta bilder, lede turer, steke vafler, snekre eller sitte i et styre. Dugnadsarbeid i Stavanger Turistforening kommer i uendelig mange varianter. Vi tilbyr god opplæring så du blir trygg i rollen som frivillig.TIL DEG SOM ALLEREDE ER FRIVILLIG


For deg som allerede er frivillig i Stavanger Turistforening finner du nyttige lenker og skjemaer under, som kan være til hjelp i vervet ditt. Takk for at du er frivillig!
HOLD DEG OPPDATERT

Hold deg oppdatert på dugnader og aktiviteter for frivillige, følg oss på Facebook

Annonse