Velkommen som Frivillig

Foto: Marius Dalseg Sætre


Male hytter, merke stier, ta bilder, lede turer, steke vafler, snekre eller sitte i et styre. Dugnadsarbeid i Stavanger Turistforening kommer i uendelig mange varianter. Vi tilbyr god opplæring så du blir trygg i rollen som frivillig.

Første skritt til å bli frivillig hos STF er å ta et ambassadørkurs. Det er en enkel innføring i hva Turistforeningen holder på med. Kurset handler blant annet om historien, hyttene, aktivitetene og hvilke dugnadsmuligheter som finnes. Ambassadørkurset er den perfekte veien inn i en verden av frivillighet!

DUGNADSOPPGAVERMerke og varde stier, vedlikehold på hyttene, vertskap på hytter, fadder for ruter, styreverv og komiteer. Vi trenger folk til alt dette!

7-nutsturen, Lykter bak Dalsnuten, Opptur, Skiskolen, Tripp Trapp Triathlon og Kom deg ut-dagen. Her er det behov for mange hender til dugnadsoppgaver. 

Har du vært mye på tur og ønsker å ta med andre ut? Har du lyst til å være turleder på DNTs fellesturer? Da er turleder-utdanningen noe for deg! 

Naturvern, foredrag, stå på stand, koke kaffe og steke vafler. Oppgavene er mange og varierte. Her finner du flere typer frivillig arbeid.TIL DEG SOM ALLEREDE ER FRIVILLIGSom en gest og en takk for den frivillige innsatsen i turistforeningen har styret vedtatt en ordning med en rekke goder for frivillige.

Dette er sider for styrene i turlagene, grupper og komiteer i STF.

Dette er turlederens sider med praktisk informasjon, skjemaer, utstyrslister med mer.

Her kan du finne verdifull informasjon til bruk i turplanlegging.