TIL TOPPS MED STF
Foto: Marius Daleg Sætre

Vi bor i et eksepsjonelt vakkert, rått og ragget land. Vi vil at alle i Rogaland skal få oppleve magien som venter på toppen av et fjell, rundt bålet en skarp høstkveld og på våre sjarmerende fjellhytter. Som friluftspartner blir din bedrift en del av eventyret. 

Turistforeningen er en av organisasjonene med best omdømme i landet. Nå kan du bli med oss på laget og få enda flere ut på tur. Vi har ledig plass for en ny hovedpartner. 

Stavanger Turistforening har 27.500 medlemmer, 44 hytter og over 1000 aktiviteter i året. Vi er den største aktøren innen friluftsliv i distriktet, og DNT er blant de organisasjonene i landet med aller best omdømme. Nå søker vi en hovedpartner som kan være med oss på friluftsreisen videre. 

Vi står på for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor vi arrangerer turer og kurs, vedlikeholder stier og drifter hytteanlegg. STF er en organiasjon med bred, lokal oppslutning. Vi når ut til mange. Som hovedpartner blir du synlig for mer enn våre 27.500 medlemmer. Årlig når vi ut til 400.000 unike brukere via stf.no. På sidene nar vi 1,3 millioner sidevisninger hvert år. 

Gjennom over 150 år har Turistforeningen skapt unike opplevelser og minner som varer. Vi bor i et eksepsjonelt vakkert, rått og ragget land. Vi vil at alle i Rogaland skal få oppleve magien som venter på toppen av et fjell, rundt bålet en skarp høstkveld og på våre sjarmerende fjellhytter. 

Som vår partner blir din bedrift en del av eventyret. Forbindelsen til en merkevare som topper landsdekkende omdømme-undersøkelser, som scorer svært høyt på merkevarekjennskap og nyter stor tillit i befolkningen, gjør at du kan høste enda mer enn du sår av samarbeidet. 

Våre friluftspartnere er viktige for oss og helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape unike opplevelser i norsk natur. Som hoved- eller friluftspartner får din bedrift god synlighet både digitalt og på print, gode rabatter på en rekke produkter og tjenester, og tilbud om fantastiske teambuilding-aktiviteter og mye, mye mer. 

Våre eksisterende friluftspartnere er Lyse, Aftenbladet, Total, Bate, Toyota Sørvest, Kverneland Energi og Platou. Nå leter vi etter én eller to til som vil være med på laget. Vi håper å lage en ressursgruppe som kan gjøre hverandre bedre. 

Nå kan du bli en av oss. Vi søker den riktige samarbeidspartneren for et langvarig samarbeid. 

Som hovedpartner får du blant annet:

 • Trykte annonser i årboka og Turglede. Sistnevnte er vårt eget inspirasjonsmagasin som sendes ut til over 120.000 husstander rundt 1. desember hvert år. Hovedpartnere får også logo på andre trykksaker, som årskalender, kvistekart, planleggingskart og lignende.
 • Skreddersydde aktiviteter som gir økt profilering. I samarbeid lager vi et opplegg som passer din bedrift, for eksempel en familiedag.
 • Felles kampanjer, se for eksempel sosiale medier-kampanjen vi laget i samarbeid med Toyota Sørvest. 
 • Et bredt utvalg av annonser på digitale flater.
 • Gratis turveiledning på Tursenteret.
 • Bransjeeksklusivitet. 
 • Egen, lukket kveld på Tursenteret. Vi tilbyr også inspirasjonsforedrag, og står på stand for dere. 
 • Hovedpartnere får ekstra gode betingelser på varer fra butikken. 
 • Logo, annonser og profilering i forbindelse med store arrangementer som Lykter bak Dalsnuten og 7-nutsturen. 
 • 20 gratis plasser på kurset "fersking i friluftsliv".
 • 4 gratis plasser på grunnleggende turlederkurs, vår egen grundige turlederutdanning. 
 • 20 prosent rabatt på kurs og konferanse på Haukeliseter fjellstue. 
 • 20 prosent rabatt på teambuilding.
 • Profilering på sosiale medier.
 • ++ enda mer. Ta kontakt! 

KONTAKT OSS

Vil du bli friluftspartner?
Vil du bli friluftspartner?
Vil du annonsere?
Vil du annonsere?
Vil du donere?
Vil du donere?

Annonse