FRIVILLIG PÅ store arrangementer

7-nutsturen 2018
7-nutsturen 2018 Foto: Marius Vervik

Opplevelser blir bedre sammen! Stavanger Turistforenings største arrangementer får tusenvis av deltakere ut på tur hvert år. Felles for alle arrangementene er at vi trenger masse hjelp fra frivillige! Har du lyst å bidra med din innsats og få masse dugnadsglede tilbake? 

Dette trenger vi hjelp til:

I forbindelse med store arrangementer har vi en rekke oppgaver som må løses både før, under og etter arrangementet. Eksempel på oppgaver kan være transport av utstyr, rigging, matlaging og servering, vakthold, turledelse, arbeid i sekretariatet og mye mer. 

Våre store arrangement:

  • Skiskolen – Hvert år lærer 500 barn skiglede på Rogalands største skiskole. Til skiskolen trenger vi flere frivillige til å bidra med sin kompetanse. 
  • Kom deg ut-dagen – Arrangeres to ganger i året i samarbeid med turlagene våre. Her finnes det varierte oppgaver for alle, og vi garanterer en kjekk og sosial turdag med masse turglede. 
  • 7-nutsturen – Fast tradisjon for tusenvis av turgåere! Her trenger vi mange frivillige hvert eneste år som kan bidra til at dette blir en flott turopplevelse for de mange deltakerne.
  • Opptur – Hver mai sender vi åttendeklassinger ut på tur. Her er det plass til 2.000 elever, og arrangementet er fullbooket hvert år. Til dette arrangementet trenger vi frivillige til flere ulike typer oppgaver blant annet løypevakter, rigging før og etter arrangement og noen som kan grille pølser og servere ungdommen etter fullført tur. 
  • Tripp Trapp Triathlon – Verdens vakreste triatlon arrangeres i Lysefjorden den siste lørdagen i august. Dette er et arrangement som krever mye logistikk og mange frivillige for å få arrangementet til å skli på skinner.
  • Lykter bak Dalsnuten – En magisk høstkveld i novembermørket, fylt av magi, mystikk og musikk. Her trengs det frivillige til flere kjekke oppgaver, og vi garanterer en unik dugnadsopplevelse!
  • Den store familiedagen – Høstarrangement på tvers av generasjoner ved Mosvatnet. Dette arrangementet hadde rekordstor oppslutning i fjor og vi trenger frivillige til alt fra å rulle pinnebrød til å assistere på stand, aktiviteter og rigging før og etter arrangementet.


Meld deg på et nyttig Bli kjent-kurs:

Før man deltar på frivillige oppdrag i Stavanger Turistforening kan det være både nyttig og smart å delta på et Ambassadørkurs. Ambassadørkurset er et «Bli kjent kurs» som gir deg en god innføring i det arbeidet Stavanger Turistforening gjør og de verdiene foreningen står for. Her får du også muligheten til å bli bedre kjent med andre nye frivillige. Meld deg på neste Ambassadørkurs her.

Kommende store arrangement vi trenger frivillige til:

Dugnad 2020, Fjøløy

Dugnad
25. april 2020
(2 dager)

Vårdugnad på Fjøløy. Det vil bli varierte oppgaver. Vi maler der det trengs. Sengetøyet skal skiftes og vi tar en grundig ...

Passer spesielt for Voksne og Seniorer
Arrangeres av Stavanger Turistforening

Bli med som frivillig på Opptur

Dugnad
6. mai 2020
(1 dag)

Onsdag 6. mai arrangerer Stavanger Turistforening arrangementet Opptur for 2000 ungdommer. Hvert år i mai måned inviterer Turistforeningen landets 8. klassinger på ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom, Seniorer og Fjellsportinteresserte
Arrangeres av Stavanger Turistforening

Bli med på en kjekk dugnadsjobb - 7-nutsturen

Dugnad
7. juni 2020
(1 dag)

Søndag 7.juni arrangerer Stavanger Turistforening 7-nutsturen. Dette er et årlig arrangement hvor vi merker en løype over 7 topper i ...

Passer spesielt for Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer og Fjellsportinteresserte
Arrangeres av Stavanger Turistforening

Frivillig på Sankefestivalen (976)

Dugnad
7. august 2020
(3 dager)

Sankefestivalen er et stort arrangement som skal arrangeres for 3. gang i Hjelmelandsvågen. Det er et veldig inspirerende og morsomt ...

Passer spesielt for Voksne
Arrangeres av Stavanger Turistforening

Medhjelper på Tripp Trapp Triathlon (824)

Dugnad
29. august 2020
(12t 30min)

Bli med på en sosial, hyggelig og givende dag som frivillig for verdens vakreste triatlon!  Lørdag 29. august arrangerer Stavanger ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom, Seniorer og Fjellsportinteresserte
Arrangeres av Stavanger Turistforening
Se 2 flere turer og aktiviteter  

Annonse