Dalane Turlag ble stiftet 22. januar 2001. Lokallaget skal være for natur- og friluftsinteresserte medlemmer i Dalane-kommunene Eigersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund.

Dalane Turlag har bidratt sterkt med oppussing og videreutvikling av Gaudland i Sokndal og har dugnader her gjennom hele året.

I Dalane finnes et variert rutenett med mye spennende kulturhistorie. Turistforeningen har hytte på Gaudland i Sokndal og Kvitlen i Bjerkreim.Her finner du oversikt over kommende turer og aktiviteter i regi av Dalane Turlag.

HYTTER OG RUTER

I Dalane finnes et variert rutenett med mye spennende kulturhistorie. Turistforeningen har hytte på Gaudland i Sokndal og Kvitlen i Bjerkreim.

Her finner du kontaktinformasjon til samtlige i turlagets styre, samt årsmeldinger.

HOLD DEG OPPDATERT

På vår facebookside kan du møte andre turvenner og dele bilder og erfaringer.

Barnas Turlag Dalane er en turgruppe for barnefamilier i Dalane Turlag. Turene våre blir ofte kun annonsert påvår Facebook-side Barnas Turlag Dalane. Følg med og bli med.

Arild Åmodt er sjefen for onsdagsturene i Sokndal. Det er bare å møte opp i turklær i Hauge i Dalane onsdag morgen. Det er noe begrensing på turene som følge av Korona. Følg med på Arilds onsdagsturer.

Velkommen 
som frivillig 


KOMMENDE AKTIVITETER

Foto: Per C. Salvesen