SENGeBOOKING 

Det er kun noen rom på hver hytte som er åpnet for booking, normalt ca halvparten av overnattingskapasiteten. Andre rom og sovehemser er tilgjengelig for alle. Det er derfor alltid plass også for gjester som ankommer uten å ha booket og forhåndsbetalt for en seng. Du vil bli medt om å huke av for aksept av vilkår. De er gjentatt under her og vil også komme i  løpet av bookingen. For at bookingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19:00 og kunne forevise bookingbekreftelse for oppholdet.

Booking for 2020 åpner 1 november

Veien fra booking fram til sengen er din:

 • Medlemmer av DNT har rabattert pris. Medlemsnummer må oppgis ved bestilling.
 • Hvert rom og hver seng er nummerert. Forsøk å fylle hele rom best mulig når du bestiller for en gruppe. På Skåpet gjelder bookingen en hytte med inntil 5 soveplasser.
 • For at bookingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19:00 og kunne forevise bookingbekreftelse for oppholdet.
 • Skriv deg inn i protokollen på vanlig måte, og betal for proviant osv. med vår nye hyttebetalingsapp eller engangsfullmakt, skriv i protokoll og fullmaktsskjema at du har forhåndsbetalt for selve overnattingen.

Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet.

 • Avbestillings og endringsfrist er 10 dager før oppmøtedag.
 • Full refusjon av betalt opphold hvis avbestillingen skjer før 10 dager oppmøtedag
 • Avbestilling fra 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50 % refusjon.
 • Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.
 • Betalt opphold gir rett til å bruke en annen hytte enn opprinnelig booket hytte 5 dager før og etter booket dato. Retten til seng eller madrass i et slikt tilfellet, vil gjelde for frie senger og for senger i bookbare rom etter oppmøtefristen kl. 19.00.
 • Avbestilling gjøres selv via bekreftelsen og link der eller ved å ta kontakt med din lokalforening. Hvis du ikke vet hvem du skal kontakte kan vi hjelpe deg med å finne rett foreningen. Send kopi av din ordre til: medlem@dnt.no.
 • Når en avbestilling  skyldes sykdom, vær eller føreforhold oppfordrer vi til at eventuell erstatning avklares med ditt forsikringsselskap.

Før overnatting:

 • Husk å sjekke om hytta du skal til er låst med DNTs standardnøkkel eller det er en spesialnøkkel du må få tak i hos den lokale foreningen før du drar.
 • Minst en i turfølge må være DNT medlem for å få tilgang til DNTs standardnøkkel.

Regler for bruk av hytta, veibeskrivelser og andre relevante opplysninger finner du ved å søke opp hytta på ut.no.

Hunderom

Dersom det er flere personer i samme følge, oppfordres disse til å booke seng inne i selve hytta for å frigjøre kapasitet til flere hunder med følge på hunderommet.  Skåpet booker du hele hytta. Se under. 

Skåpet

På Skåpet er det 6 sovehytter med 5 soveplasser i hver (2 senger + hems). Hver av disse bookes som en enhet, med fast pris per hytte uavhengig av antall gjester. Etter kl. 19:00 er ledige hytter åpne for alle. Vanlig overnattingspris for selvbetjente hytter gjelder per person for de som ikke har booket. Hund er tillatt i hytte nummer 4 og 5. Hunderom må bookes på forhånd. Det er ett hundebur pr hytte.

I hovedhytta er det 10 soveplasser som ikke kan bookes. To av disse reservert for hytteverter.

God Tur!

Foto: Odd I.Worsøe

Annonse