BESTILL HYTTEOPPHOLDEt DITT HER 

Det er med stor glede at vi kan gå tilbake til vår gode, gamle tradisjon igjen, 1 meteren er historie og vi kan åpne opp dørene på vidt gap på turisthyttene. Så er du typen som liker å ta turene på sparket, kan vi glede deg med at du nå kan komme til turisthyttene uten å ha bestilt seng på forhånd. Dagsbesøk er også tilatt. 

Foto: Kristine Tofte

Liker du å planlegge turen? Du kan fortsatt forhåndsbestille seng.

Mange liker å kunne planlegge hytteturene, spesielt de som har med seg barn på turen. Derfor vil det fortsatt være mulig å forhåndsbestille seng før ankomst. For at forhåndsbestillingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19. Har du ikke kommet fram innen dette tidspunktet vil sengene bli frigjort til disposisjon til dem som ikke har bestilt på forhånd. Det kan være lurt å ta med bestillingsbekreftelsen for oppholdet. Hems og madrasser vil alltid være tilgjengelig for dem som ikke har bestilt på forhånd. 

Ellers er det viktig å bruke sunn fornuft og holde deg hjemme dersom du er syk, og/eller har symptomer på korona.

Vilkår bestilling selvbetjente- og ubetjente hytter samt utleiehytter 

Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst uten kostnad.  
Gjester avbestiller selv ved å logge inn på “Min side” i bestillingssystemet hvor oppholdet ble bestilt. (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59)  

Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet. 

Avbestillinger 0-4 dager sendes/meddeles til hytte/forening så snart som mulig. 

For å gjøre krav på senga du har bestilt må du møte opp innen kl 1900 den dagen bestillingen gjelder. Etter kl 1900 blir alle senger tilgjengelige for gjester som ikke har bestilt. Ved ankomst etter kl 1900 benyttes øvrige ledige senger eller madrass på gulv om senga du har bestilt er opptatt Du må ha med kvittering som viser hvilken hytte, døgn, og seng du har bestilt.  

Du må rydde og vaske deg ut av rom og eventuelt hytte innen kl 1200 avreisedag.  

Sengebestilling på en hytte kan flyttes til en annen dato og/eller en annen av STFs selv- og ubetjente hytter  innenfor et tidsrom på 5 dager før og etter opprinnelig ankomstdato. Merk at du da ikke har bestilt seng og må enten benytte en ledig seng (etter kl. 19) eller en annen ledig madrass. Gjelder IKKE på hytter hvor det er bestilling av hel hytte. 

Hyttene kan være åpne eller låst med DNT-nøkkel eller spesialnøkkel. Mer informasjon om åpen/låst hytte og nøkkel er opplyst på ut.no, eller i bestillingsbekreftelsen.  
 
Når man ankommer hytta må alle skrive seg inn i besøksprotokollen også de som har bestilt på forhånd. 


SELV OG UBETJENTE HYTTERUTLEIEHYTTER

NYHET 2022 

BETAL ENKELT MED VÅR BETALINGS-APP

Proviantlageret på Grautheller.
Proviantlageret på Grautheller. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å betale for proviant og andre ekstra utgifter knyttet til ditt besøk på Stavanger Turistforening sine hytter. Last ned vår app «DNT Hyttebetaling» før din neste hyttetur og betal direkte på mobilen.

Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta, trykker «lagre betaling» og betaler via appen på mobilen når du får dekning. 

Enklere for deg - enklere for oss!

«Gamlemåten» med bruk av betalingsfullmakter utgår:

De gamle betalingsfullmaktene er på vei ut av hyttene, da disse krever mye ressurser å administrere. Det vil være mulig å betale med betalingsfullmakt ut 2020, men det vil tilkomme et administrasjonsgebyr på 100 kroner ved bruk av disse.

Vi ønsker deg en flott hyttetur!