Barnas turlag

Vil du dra på tur med andre barnefamilier, hvor nye turvenner og naturopplevelser venter? Fiske-, hytte-eller skitur - vi arrangerer store og små eventyr i hverdag og ferier. Velkommen på tur!Vi arrangerer turer som er spesielt planlagt og tilrettelagt for barnefamilier med barn fra 0-12 år. Vi har turer hele året i spennende naturomgivelser.

10 PÅ TOPP

«10 på topp» i Sandnes byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Her får du et variert turprogram tilrettelagt for hele familien.

Vi er på Facebook. Her legger vi ut bilder fra turene våre og nyheter.                                                                                                                       

Stavanger Turistforening har elleve hytter som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Hyttene er innenfor rekkevidde for barn som er glad i å gå på tur.

LOKALE GRUPPER

Det finnes flere lokale Barnas Turlag og aktivitetstilbud. Her trenger du ingen forkunnskap og dyktige turledere og frivillige viser familien enkelt friluftsliv.   

Barnas Turlag trenger flere turledere. DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet.

 Les mer om turlederutdanningen       Finn turlederkurs

Er du hjemme i permisjon? Da må du bli med trilleturgruppa på tur. 

MULIGHET FOR STØTTE

Her finner du mer informasjon om gratisplasser for barnefamilier. 

TURBOKLUBB

Turboklubbene våre er en friluftsklubb for familien hvor målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv. Det finnes turboklubber flere lokale steder i hele Rogaland.

Annonse