Logo
Til DNT.no forside
Solnedgangstur til Dalsnuten

10 på Topp i Sandnes

Bli med og finn ti turmål i Sandnes og bli motivert til mange kjekke turer! «10 på Topp i Sandnes» er et turtilbud som byr på det beste av Sandnes kommunes turområder.

Turprogrammet er tilpasset store og små, hvor fem av turene er merket spesielt for barn. Alle som gjennomfører programmet innen 1. november får utdelt diplom og er med i trekningen av flotte premier. Barn under 13 år og voksne over 60 år kan besøke fem topper og fremdeles være med i trekningen av premiene.

Bruk turfolderen eller UT.no

Turfolderen kan du laste ned fra denne nettsiden eller hente på Gramstadtunet, STFs tursenter i Stavanger, Platou Sport Sandnes eller Sandnes bibliotek. Du kan også registrere toppene ved å bruke Ti på Topp lista på UT.no

Når du har besøkt toppen, krysser du av og noterer datoen du var der. På de 5 toppene som er merket for barn er det en bokstav som vil danne et ord når du har besøkt alle 5 toppene. Bokstavane skrives i turfolderen. Etter å ha gått turene, levérer du inn folderen og blir med i trekning av gevinstene. Du kan også registrere toppturen ved å bruke UT-appen som du gjerne kan laste ned i forkant av turen. Den er enkel å bruke. Her kan du også legge inn et bilde fra turen og dele med andre om du har lyst til det.

Vis hensyn til beitedyr

Mange av turene går i innmark over kulturbeiter. Vis hensyn til dyr på beite. Bruk gjerdeklyvere der de finnes. Sandnes kommune har båndtvang flere steder hele året. Noen steder kan de røde turstimerkene være litt slitt, - følg alltid med hvor du er og hvor du skal.

Lever turfolderen og bli med i trekningen av flotte premier

Folder med egne kryss og dato kan leveres på Platou Sport i Sandnes, på Tursenteret eller som deltaker fra SjekkUT appen, innen 1. nov. 2024. Ved innlevering, spør etter diplom. Alle som har lyst på får.

Trekning av flotte gevinster skjer på høstmøtet i Sandnes Turlag.

Finnes det noen mangler eller utfordringer med turen ta straks kontakt med: 

Bjørn Kristoffersen på e-post: bk@ecomanagement.no, eller tlf: 905 72 602.

Årets turfolder finner du her

10 på Topp på UT.no finner du her

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem