Logo
Til DNT.no forside

Velkommen til Kom deg ut-dagen i Stavanger Turistforening!

4. februar blir det mange kjekke turer og aktiviteter i nærmiljøet ditt! Frivillige i Stavanger Turistforening inviterer til en innholdsrik utedag hvor barnfamilier kan møtes til lek og moro.

Publisert: 11. januar 2024
DNTs tilbud

Kom deg ut-dagen er Norges nasjonale turdag, og arrangeres av DNT hver vinter og høst. Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag. 

Våre trofaste frivillige i Stavanger Turistforening forebereder mange kjekke aktiviteter, turquiz, råd og tips denne søndagen flere steder i Rogaland, og alle er hjertelig velkommen til å delta helt gratis. 

Kom deg ut-dagen er også en gyllen mulighet for å få vite mer om fremtidige turer og aktiviteter i nærområdet. Vi ønsker å inspirere alle til å komme seg ut for å oppleve en fin og sosial dag i naturen, og håper opplevelsen kan bidra til et aktivt og flott turår. Friluftsliv trenger ikke å være komplisert. De viktigste turene er de man enkelt kan gå hjemmefra.

Gratis arrangementer og gode medlemsfordeler for barnefamilier

Arrangementene er gratis for alle, men vi håper at flere ønsker å støtte opp om arbeidet vårt gjennom å bli medlem i Stavanger Turistforening. Barnas Turlag arrangerer turer, lek og moro for barnefamilier med barn 0-12 år. Gjennom gode naturopplevelser, det enkle friluftsliv og spennende aktiviteter vil vi tilrettelegge for et langt, sunt og godt friluftsliv for barna. Barn under 12 år som er medlemmer i Barnas turlag overnatter også gratis på våre selv- og ubetjente turisthytter. Les gjerne denne inspirasjonsartikkelen, for å finne turisthytter i vårt område som passer spesielt for barnefamilier.

Far og sønn møter maskoten Turbo ved dagsturhytta i Strand kommune. Bilde
STORE MØTER: Far og sønn møter maskoten Turbo under Kom deg ut-dagen i Strand kommune ved dagsturhytta Hammarbu. Foto: Mari Stephansen
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem