Dagsturer for voksne

TA EN TUR MED TURISTFORENINGEN mens vi venter på sommeren!
TA EN TUR MED TURISTFORENINGEN mens vi venter på sommeren! Foto: Dorrit Kyed

Det er april, det er vår og snart spretter bjørken! Skaff deg turprogrammet DAGSTURER FOR VOKSNE og bli inspirert.

Turprogrammet DAGSTURER FOR VOKSNE har over 100 fellesturer du kan være med på. Felles for turene er kort vei til turstart, overkommelig for de fleste, og sosialt og trygt hvor turleder viser vei.

Last ned DAGSTURER FOR VOKSNE

52 hverdagsturer med turleder:

Vi fortsetter suksessen med 52 hverdagsturer hver onsdag i Stavanger by. Mer informasjon om turen, kart og hvem som er turleder, finner du på side 3 i turprogrammet.

Torsdagsturer:

Hver siste torsdag i måneden går vi på tur. Frammøte er p-plassen mellom gamle Stavanger stadion på Eiganes og kirkegården kl. 10. Herfra kjører vi i privatbiler til et sted turleder har pekt ut. Du trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Pris kr 20/40 + kr 40 til sjåføren. Les mer på side 5 i turprogrammet.

Lørdagsturer:

I flere år har vi byttet ut handlebagen med ryggsekken og beveget oss ut på tur på en lørdag! Lørdagsturene er blitt en fin kombinasjon mellom kultur og natur. Dyktige turledere finner fram til gamle kulturperler, kunnskapsrike guider og interessante turmål. Vanligvis går lørdagsturene med offentlig transport, og frammøtestedet varierer for den enkelte tur. Gåtid på turen er beregnet til ca. 4 timer i variert, middels krevende terreng. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Pris kr 20/40 + den enkelte betaler sin egen buss/båt/togbillett. Les mer side 7 i turprogrammet.

Blåturer:

Spenningen ved ikke å vite hvor turen går før en møter opp, har lokket mange med på tur gjennom årene. Du møter opp på Sandnes rutebilstasjon kl. 10. Derfra kjører vi i privatbiler til et bestemmelsessted som turleder har pekt ut. Du trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Pris kr 20/40 + kr 40 til sjåføren. Les mer side 8 i turprogrammet.

Søndagsturer:

Her er søndagsturene for deg som liker å gå litt lengre, litt brattere og litt mer krevende enn til vanlig. Gåtid er mellom 5-7 timer, og felles busstransport gir spennende turmuligheter ved å starte på et sted og avslutte på et annet. Ingen påmelding. Les mer side 9 i turprogrammet.  ​​​​​​​

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 5. april 2018