Er du den nye bestyreren på Perlen i Ryfylkeheiene?

DETTE KAN BLI DIN ARBEIDSPLASS: Stranddalen turisthytte søker ny bestyrer til neste sesong.
DETTE KAN BLI DIN ARBEIDSPLASS: Stranddalen turisthytte søker ny bestyrer til neste sesong. Foto: Ingeborg Buer Søndenå

Her kommer en unik mulighet for deg som drømmer om å ha kontor 1000 meter over havet, på en av Norges vakreste turisthytter!

Nå har du mulighet til å søke på kanskje Norges mest enestående fulltidsjobb. Stranddalshytta søker ny bestyrer fra og med kommende sesong, en hytte som er kjent for sin gjestfrihet. Det er derfor viktig for oss at den nye bestyreren er utadvendt, initiativrik og har evnen til å skape resultater basert på entusiasme og godt arbeidsmiljø. Søkere bør ha interesse for friluftsliv og ha relevant utdanning og erfaring innen drift av overnattings- og serveringsbedrifter.

Varierte arbeidsoppgaver og mulighet for par å søke

Bestyreren har ansvar for den samlede driften av Stranddalen turisthytte. I sesong omfatter det aktiv deltakelse i driften, kontakt med gjester og ansvar for ansatte, gjennom en hektisk driftssesong. I vinterhalvåret er arbeidet preget av forberedelse til kommende sesong, håndtering av bestillinger og ulike utviklingsoppgaver. 

Vi tilbyr en utfordrende og givende lederstilling, lønn etter avtale, pensjonsordning og god mulighet til å påvirke videreutviklingen av turisthytta. Stillingen lyses i utgangspunktet ut som en full, fast stilling. Vi er også åpne for par som ønsker å søke sammen (samlet 1 ½) stilling.

Stavanger Turisforenings store stolthet

Stranddalen turisthytte ligger i Dyraheio landskapsvernområde, i "indrefileten" i Suldal kommune. Turisthytta ligger vakkert til ved Stranddalsvatnet på 1000 meters høyde. Den eies og driftes av Stavanger Turistforening. Stranddalen er kjent for å være det mest blomsterrike området i Ryfylkeheiene og har et rikt dyre- og fugleliv.  


Den er en av få betjente turistforeningshytter som ikke ligger til vei. Nærmeste vei ligger fem kilometer unna og en to til tre timers nydelig gåtur. Forsyninger fraktes inn med helikopter og hest. Sesongen varer fra Sankt Hans til slutten av september, og hytta har til sammen 64 sengeplasser + hemser. Stavanger Turistforening har de senere årene investert i anlegget, blant annet med nytt solcelle- og energianlegg, slik at det i dag fremstår i hensiktsmessig stand.  


Turisthytta er Stavanger Turistforenings store stolthet i Suldalsheiene, og har lang tradisjon i lokalmiljøet. Her fokuserer vi på gjestfrihet, høyfjellsnatur, kulturtradisjoner og gode matopplevelser.

Søknadsfrist er 28. august 2022.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Preben Falck, daglig leder i Stavanger Turistforening. Tlf: 992 48 007 eller e-post:preben@stf.no.

Om Stavanger Turistforening

Stavanger Turistforening er Rogalands største friluftsorganisasjon med 27.500 medlemmer. Vi jobber for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv. Vi vedlikeholder og drifter 45 hytter, 1250 km stier og 370 km kvisteløyper. Hvert år arrangerer vi over 1000 turer, kurs og andre aktiviteter. Foreningen er tilsluttet Den Norske Turistforening, og er den tredje største av medlemsforeningene målt etter medlemstall, og nest størst målt i omsetning. Vi jobber for å opprettholde og styrke vår posisjon som regionens fremste aktør innen friluftsliv. Frivillig arbeid er en bærebjelke i foreningens virksomhet. Hvert år legger våre frivillige ned dugnadsarbeid tilsvarende minst 50 årsverk. I naturen er alle velkommen, uavhengig av hva du tror på, hvem du elsker eller hvordan du ser ut. Derfor jobber vi for et mangfoldig og inkluderende friluftstilbud der alle er velkomne. Vi er opptatt av at organisasjonen skal vise et mangfold både i kjønn, funksjonsevne, etnisitet og alder.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 4. august 2022