Flere ledige stillinger som fjellstuemedarbeider

Haukeliseter fjellstue søker fjellstuemedarbeidere. Fra og med høsten har vi flere ledige stillinger, så her finnes det muligheter både for deg som ønsker å tilbringe noen måneder på fjellet, og deg som drømmer om fast stilling på Norges største turisthytte.

Vil du tilbringe høsten, og kanskje vinteren, på fjellet? Nå har du muligheten! Haukeliseter fjellstue har flere ledige stillinger som fjellstuemedarbeider
Vil du tilbringe høsten, og kanskje vinteren, på fjellet? Nå har du muligheten! Haukeliseter fjellstue har flere ledige stillinger som fjellstuemedarbeider Foto: Johannes Tobiassen

Om arbeidsgiveren 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.haukeliseter.no.

Som fjellstuemedarbeider blir du en del av det største teamet på Haukeliseter. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men fellesnevneren er at vi alltid setter gjestens behov og ønsker først. Rollen som fjellstuemedarbeider innebærer både service, servering og renhold, og vi ser derfor etter deg som ikke er redd for å ta initiativ, er selvstendig og tar enhver utfordring med godt humør.  Arbeidsbelastningen er til tider sesongbetont. Det er derfor viktig at du trives med travle arbeidsdager, men samtidig liker rolige perioder som krever kreativitet og initiativ. 

Arbeidsoppgaver

 • Forberedelse og servering av frokostbuffet
 • Service og servering bak disk
 • Servering av treretters middag og fjellmeny 
 • Salg av bakervarer og andre varer fra kiosk
 • Vask og renhold av rom og fellesarealer

Våre nye fjellstuemedarbeidere... 

 • Har gjerne arbeidserfaring fra restaurant, servering eller kundeservice
 • Har et brennende engasjement og ønske om å levere gode gjesteopplevelser
 • Liker å møte nye mennesker og er god til å samarbeide
 • Har høy arbeidsmoral, energisk og løsningsorientert
 • Må beherske en av de skandinaviske språkene, i tillegg til engelsk
 • Må være over 20 år (på grunn av alkoholservering) 
 • Trives på fjellet og i norsk natur (ikke et krav, men en stor fordel)

Betingelser:

Stillingstittel:                         Fjellstuemedarbeider
Arbeidstider:                         Ukedager og helg, dagtid og kveld
Lønn:                                       Etter avtale
Tiltredelse:                             Etter avtale

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere perioder.  

Alt personale bor sammen i eget bygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. De fleste har egne soverom med bad, men i perioder deler man rom to og to (her operer vi etter "først inn-prinsippet"). Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Er du vår nye fjellstuemedarbeider?

Send søknad og CV til soknad@haukeliseter.no. Merk e-posten med "fjellstuemedarbeider". 

Søknadsfrist: alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål om stillingen kan rettes til restaurantsjef, Kirstine Carøe. Ta gjerne kontakt på e-post, restaurantsjef@haukeliseter.no, så kontakter hun deg ved første anledning.

Skrevet av Marthe Trondsen 6. juli 2022