Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Verdens kjekkeste sommerjobb

Bestyrer Hilde Trøen, Lysefjorden turisthytte
Bestyrer Hilde Trøen, Lysefjorden turisthytte Foto: John Petter Nordbø

Tenk deg en sommer i vakre Lysebotn, blant nye venner, basehoppere, ekstremløpere, turister, flotte turer og en natur som kan ta pusten fra deg. Det kan du få, dersom du får sommerjobb på Lysefjorden turisthytte! Vi søker etter turisthyttemedarbeidere og kokker/kjøkkenassistenter fra 15.5-16.10.2022

Lysebotn: Ligger vakkert til innerst i Lysefjorden, internasjonalt miljø, flott natur, nær startpunktet til turen til Kjerag, og en viktig del av Lysefjorden Rundt!

Lysefjorden turisthytte: eid av Stavanger Turistforening, 140 senger, restaurant, ferdig restaurert våren 2022, malt i regnbuens farger med gatekunst på veggene, Miljøfyrtårn, opptatt av bærekraft. Egen kjøkkenhage.

Jobben: sosialt, nye venner, allsidig, jobb en uke intensivt (start onsdag eller fredag) - ha en uke fri, personalbolig. Det er gode muligheter for å gå tur, bade (10 meter til fjorden) og slappe av før og etter jobb.

1 Turisthyttemedarbeider

Oppgaver: variert blanding av renhold, servering, kundebehandling, hagearbeid. I tillegg gode muligheter til å utfolde seg på kjøkkenet, for de som liker sånt.

2 Kokk Vi er på jakt etter kokk, faglært eller selvlært. Vi har en fantastisk kokk med oss på laget, men han har mange jern i ilden, så vi trenger flere.

Du: Minst 18 år, sosial, serviceinnstilt, utadvendt, selvstendig, snakker bra norsk og engelsk, glad i å jobbe. Og er du glad i å lage mat, og turinteressert, så er det et pluss. Vi prioriterer deg kommer fra området rundt Lysefjorden, Ryfylke eller Stavangerregionen, som kan jobbe minst 3 uker og er tilgjengelig tidlig og sent i sesongen. Vi har ikke mulighet til å ha ansatte boende hos oss i friperiodene.

Er du den rette for en slik jobb, eller kjenner du noen som kan passe? Ledig jobb fra 20. mai til 16.oktober. Søknad sendes til bestyrer@lysefjordenturisthytte.no snarest. Hos oss må alle ta del i alle oppgaver, men skriv hva du helst ønsker å jobbe med, og når du kan jobbe (viktig!).

Spørsmål om stillingene sendes til bestyrer@lysefjordenturisthytte.no Annonse