Driftsmedarbeider Haukeliseter fjellstue

Haukeliseter. Mars 2020.
Haukeliseter. Mars 2020. Foto: Marius Dalseg Sætre

Stavanger Turistforening har 44 hytter, 1250 km merkede stier og 64 årsverk frivillig innsats. Vil du være med på å passe godt på deler av dette?

Vi søker en allsidig, strukturert, selvgående og bygningskyndig person som kan gå inn i vår driftsavdeling.

Arbeidssted er primært Haukeliseter fjellstue. Det legges opp til turnusarbeid etter nærmere avtale. Losji og kost avtales ved ansettelse. Arbeidsoppgavene vil bestå av ulike vedlikeholdsoppgaver og byggeprosjekter der mye utføres av driftsmedarbeideren. Koordinering av eksterne entreprenører må også påregnes når det skal utføres større byggeprosjekter.

Stillingen rapporterer til bygningssjef i Stavanger Turistforening, som har sitt arbeidssted i Stavanger. Det vil i tillegg være en tett dialog med bestyrer på anlegget.

Arbeidet er sesongbetont så det er færre prosjekter og mindre vedlikehold som utføres i høysesong enn i lav- og skuldersesong. Det må påregnes en del dager på reise til andre hytter og anlegg i foreningen.

Det følger også noe administrativt arbeid med stillingen.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

-         Fagbrev innen bygg, elektro eller VVS

-         Førerkort klasse B

-         Fordel med førerkort klasse BE

-         Kjennskap til forvaltning, drift og vedlikeholdssystem (FDV)

-         Generelt gode IT ferdigheter

-         Er fleksibel, praktisk anlagt og arbeider godt alene


Søknadsfrist: 10. januar 2022

Søknad med CV sendes via søkeportalen på finn.no.

Følg linken her:  https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=241768468


Spørsmål om stillingen


Kontaktperson
Stian Haga
Stillingstittel
Bygningssjef
Mobil
984 94 747
Kontaktperson
Brita Gundersen
Stillingstittel
Avdelingsleder drift
Mobil
916 69 539
Foto: John Petter Nordbø

Stavanger Turistforening er Rogalands største friluftsorganisasjon med 27.500 medlemmer. Vi jobber for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv. Vi vedlikeholder og drifter 44 hytter, 1250 km stier og 370 km kvisteløyper. Hvert år arrangerer vi over 1000 turer, kurs og andre aktiviteter. Foreningen er tilsluttet Den Norske Turistforening. Frivillig arbeid er en bærebjelke i foreningens virksomhet. Hvert år legger våre frivillige ned dugnadsarbeid tilsvarende minst 50 årsverk. I naturen er alle velkommen, uavhengig av hva du tror på, hvem du elsker eller hvordan du ser ut. Derfor jobber vi for et mangfoldig og inkluderende friluftstilbud der alle er velkomne. Vi er opptatt av at organisasjonen skal vise et mangfold både i kjønn, funksjonsevne, etnisitet og alder.  

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige.

Les mer påwww.haukeliseter.no

Annonse

Skrevet av Helene Seglem 22. desember 2021