Søk på årets kjekkeste sommerjobb!

Tenk å få nyte idyllen i Lysefjorden samtidig som du lager ferieopplevelser for livet til barnefamilier som er på besøk.
Tenk å få nyte idyllen i Lysefjorden samtidig som du lager ferieopplevelser for livet til barnefamilier som er på besøk. Foto: John Petter Nordbø

I sommer inviterer Stavanger Tursitforening til tidenes kjekkeste, gratis aktivitetstilbud for barnefamilier  ved Lysefjorden turisthytte. For å løfte disse ferieukene til en opplevelse barna sent vil glemme, trenger vi flinke og lekne aktivitetsledere. Kan det være deg?

Stavanger Turistforening har fått midler av Sparebankstiftelsen SR-Bank til å gjennomføre gratis turboklubb for barnefamilier i Lysebotn gjennom sommerferien. Den nyrenoverte betjente hytta, Lysefjorden turisthytte, er en perfekt base for årets sommerferie. Det at vi nå i tillegg kan invitere til gratis aktviteter for barnefamilier, gjør at sommerferietilbudet innerst i verdens vakreste fjord blir helt optimalt!

Vi søker nå tre positive og engasjerte aktivtetsledere som kan lede disse aktivitetene en, eller flere uker, i Lysebotn i sommer. Det er viktig at du trives med å jobbe med barn og er glad i friluftsliv. Ativitetene som du skal lede er for eksempel kanopadling, natursti, pinnebrødsteking på bål. DNT sin maskot, Turbo, skal også besøke turboklubben hver dag og det blir aktivtetslederne sin oppgave å påta seg den morsomme oppgaven som maskot. 

Aktuelle arbeidsuker er fra uke 26 til 30 og arbeidsiden er fra mandag til fredag fra kl. 10-15 og 16-19. Du bor på idylliske Lysefjorden turisthytte mens du er på jobb og her dekker Stavanger Turistforening kost og losji. Dette er altså en gyllen mulighet til å kombinere en kjekk sommerjobb med et herlig opphold på den flotte turisthytta. Utenom arbeidstid blir det også gode anledninger til oppdagelsesturer i Lysebotn på egenhånd.

Høres dette ut som en spennende sommerjobb for deg? Da håper vi du sender inn en søknad snarest. Har du noen spørsmål til stillingene, kan du ta kontakt med rådgiver i Stavanger Turistforening, Kristine Helland, på epost kristine@stf.no

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 8. juni 2021