Vil du jobbe i STF? Nå lyser vi ut tre stillinger

Turen starter her!
Turen starter her! Foto: John Petter Nordbø

Vi lyser ut tre stillinger i Stavanger Turistforening. I tillegg er jobben som daglig leder for DNT Økonomiring ledig. 

Stavanger Turistforening er på vei mot nye høyder, og ser etter tre nye ansatte som vil være med på kommende oppturer! 

Akkurat nå er det tre ledige stillinger: 

...og ikke nok med det! DNT Økonomiring bistår medlemsforeningene i Den Norske Turistforening med regnskap og økonomi. Ringen har kontorer sammen med Stavanger Turistforening. Akkurat nå er denne stillingen ledig: 

Stavanger Turistforening er Rogalands største friluftsorganisasjon med 27.500 medlemmer. Vi jobber for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv. Vi vedlikeholder og drifter 44 hytter, 1250 km stier og 370 km kvisteløyper. Hvert år arrangerer vi over 1000 turer, kurs og andre aktiviteter. Foreningen er tilsluttet Den Norske Turistforening, og er den tredje største av medlemsforeningene målt etter medlemstall, og nest størst målt i omsetning. Vi jobber for å opprettholde og styrke vår posisjon som regionens fremste aktør innen friluftsliv. Frivillig arbeid er en bærebjelke i foreningens virksomhet. Hvert år legger våre frivillige ned dugnadsarbeid tilsvarende minst 50 årsverk. I naturen er alle velkommen, uavhengig av hva du tror på, hvem du elsker eller hvordan du ser ut. Derfor jobber vi for et mangfoldig og inkluderende friluftstilbud der alle er velkomne. Vi er opptatt av at organisasjonen skal vise et mangfold både i kjønn, funksjonsevne, etnisitet og alder.

Arbeidsdagen i STF varierer mellom både kyst, fjell og by. Her er Per Henriksen på tur på Historisk vandrerute mellom Nes i Årdal og Nilsebu.
Arbeidsdagen i STF varierer mellom både kyst, fjell og by. Her er Per Henriksen på tur på Historisk vandrerute mellom Nes i Årdal og Nilsebu. Foto: John Petter Nordbø
Vil du jobbe med å få folk ut på tur? Da har du tre ulike jobber å velge mellom nå.
Vil du jobbe med å få folk ut på tur? Da har du tre ulike jobber å velge mellom nå. Foto: Odd Inge Worsøe

Annonse

Skrevet av John Petter Nordbø 24. mars 2021