Vi søker aktivitetsledere til tureventyr på Gramstad!

Nå har du mulighet til å sikre deg drømmejobben i sommer!
Nå har du mulighet til å sikre deg drømmejobben i sommer! Foto: Chezville

Ønsker du drømmejobben i sommer der du får være med å bidra til at barn i hele regionen får fantastiske sommerminner for livet? Da bør du lese videre!

I sommer har vi gleden av å tilby en gavepakke til alle barnefamilier! Fem dager i uken, fra uke 28 til 32, kan barnefamilier oppleve en fullspekket aktivitetsdag på Gramstad i Sandnes, fylt med læring, friluftsglede og sommerminner for livet. Og det helt gratis! Du kan lese mer om tilbudet her.

I denne forbindelse søker vi deg som ønsker en kjekk og aktiv jobb i sommer. 

Du må være over 17 år, være glad i friluftsliv og kjennskap til STF er en stor fordel. Oppmøte er ved friluftslåven på Gramstad i Sandnes og det er viktig at du kan komme deg dit på egenhånd. Arbeidstid er onsdag – søndag kl. 0830-1600.  Vi tilrettelegger en aktivitetsløype med kjekke aktiviteter underveis. 

Alle søkere må fylle ut dette skjemaet med aktuell informasjon.

Det er viktig at du kan jobbe hele uker og helst mer enn en uke. Søknadsfrist er så snart som mulig innen 2.juli. Vi svarer fortløpende. Det er behov for 7 aktivitetsledere hver dag.

Stavanger Turistforening har nylig mottatt midler til disse aktivitetene og derfor har vi sen utlysning og kort frist på tilbakemelding.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 25. juni 2020