Turveileder i Tursenteret 

Har du vært ute en vinternatt, er litt nørdete på turutstyr og synes det er topp å gå i ull på jobb? Da håper vi du også er gira på å være vår nye Turveileder? 

Tursenteret i Stavanger Turistforening søker ekstrahjelp på deltid. Arbeidsplass er i Tursenteret som holder til under byens store rundkjøring. Men fortvil ikke! Her skal vi få sola til å skinne og ta i mot nye medlemmer med et stort smil. Du er dyktig på salg, service og det å veilede folk som skal oppleve Stavanger Turistforening sitt spennende turtilbud. Du holder deg oppdatert på vær og føreforholdene i fjellet. Du har ordenssans og er pliktoppfyllende. Hovedvekt av arbeidet er om ettermiddagen tirsdag og torsdag, lørdager fra 9.30 til 15, og ferieavvikling gjennom året. Det er en stor fordel om du kan jobbe noe dagtid ved behov. Du blir satt på en turnus. Arbeidet består av turveiledning, salg av turutstyr og bekledning. Forefallende driftsoppgaver (post, rydding på lager m.m.) er også en del av arbeidet. Dette kan gjøres med sekk på ryggen og høye kneløft. Kjennskap til Stavanger Turistforenings hytter og rutenett er en fordel. Er du den neste til å stolt bære en rød T på den nye ullskjorta?

Send en kortfattet søknad og CV til kaja@stf.no. Intervjuer blir gjort fortløpende.

Stillingen passer nok best for en student eller en som vil ha en ekstra jobb. Opplæring vil bli gitt. Ansettelse medio oktober. 

Sjekk Tursenteret her! 

Skrevet av Kaja Raa Storaker 3. september 2020