Planlegg sommeren sammen med STF

I solveggen på Nilsebu.
I solveggen på Nilsebu. Foto: Odd Inge Worsøe

Ønsker du en aktiv sommer fylt med fjell, natur og friluftsliv?  STF har turene og aktivitetene for deg. 

– Vi ser at stadig flere vil ha en aktiv ferie i eget land. Besøkstallene på hyttene og deltakere på fellesturer har gått opp de siste årene. Folk setter pris på å komme vekk fra hverdagen og koble av i naturen, sier Preben Falck, daglig leder i STF.

Ønsker du deg en ny opplevelse i sommer, har Stavanger Turistforening en rekke tilbud for barnefamilier, ungdom, voksne og 60+.

Medlemshytter over hele landet

Husk at som medlem har du tilgang til 542 hytter i hele landet, hvor 46 av disse ligger i Ryfylke. Vi anbefaler det frie livet å gå fra hytte til hytte, eller bruke en hytte som base for turer, fisking, lek og kos i fjellheimen.

Finn den perfekte hytta for deg

Sjekk hvilke hytter STF har tilsyn på i sommer.

På flere av STFs hytter kan du forhåndsbestille seng, se hvilke hytter det gjelder. 

Turer for barn og barnefamilier

Barnas turlag har et vell av tilbud gjennom sommeren! Både turer hvor hele familien drar av gårde, eller friluftsleirer hvor ungdommen drar uten foreldre.

Klikk deg inn på våre nettsider og skaff deg en oversikt og tilbudene. 

Turer for ungdom

Villmarksleir på Stranddalen, Sommercamp på Haukeli eller Newtoncamp ved Preikestolen? Stisykling, toppturer og hytteturer. Tilbudet er mangfoldig og midt i blinken for aktive ungdommer.

Se hvilke tilbud som passer for deg. 

Turer for fjellsportinteresserte

Liker du å kjenne adrenalinet bruse? Nyter du tanken av en helg i kajakk omgitt av fjell og vakker natur? Vil du klatre i fjellveggen, sykle på stier eller gå over fjellet og slå opp telt når solen går ned? Da er Fjellsportgruppa sine turtilbud det rette for deg!

Vi viser deg oversikten over tilbudene her. 

Turer for voksne

Vi tilbyr både toppturer, helgeturer og ukesturer for voksne. Fellesnevneren for turene er samholdet og de gode opplevelsene. Å bli med på tur gir økt livskvalitet, nye krefter, nye bekjentskaper og svar på egen mestring. Fornøyde deltakere er stikkordet - bli en del av det du også!

Sjekk tilbudene og sett av en helg eller uke sammen med andre friluftsinteresserte voksne. 

Turer for 60+

Nærmere 4 700 personer over 60 år er medlem i STF. Mange av våre medlemmer er aktive turgåere som er med på våre turer, men vi har plass til mange, mange flere. Trykk på lenken under for å se hvilke tilbud som finnes for deg over 60.

Her får du en oversikt over 60+ sitt tilbud. 

Turer for personer med funksjonsnedsettelse 

DNT Tilrettelagt  jobber for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelse. Vi arrangerer ulike typer turer og aktiviteter og jobber for at  våre store arrangement skal være tilgjengelige for flest mulig. Les mer om oss her.

Se alle våre tilrettelagte tilbud.

Annonse