Vinterferie med og uten snø

Foto: Mina Augustsson

Vinterferie-uken er rett rundt hjørnet og vi gleder oss. Selv om du ikke har planlagt dagene enda, er det fortsatt mange muligheter for store og små, med og uten familie! 

FELLESTUR PÅ SKI


HUNDESPANNTUR

9. FEBRUAR

Bli med på vinterens vakreste eventyr! DNT Ung inviterer til en uforglemmelig vinterhelg med hundespannkjøring i Tjønndalen – en opplevelse for livet! Alle deltakerne får mulighet til å gjøre klart sitt eget hundespann og kjørt sitt eget hundespand. Dette er en unik opplevelse som du sendt vil glemme.  Les mer HER


VINTERFERIE I SIRDALSHEIENE

10. FEBRUAR

Ådneram - Taumevatn - Storavatn - Grautheller - Ådneram er en klassiker på ski. Dette er en tur for de som har litt skierfaring, men som også er glade i hyttekos. Vi besøker tre hytter, men legger inn en ekstra natt på Storavatn for å få en dag uten bagasje på ryggen. Les mer om turen HER


VINTERFERIE FOR HELE FAMILIEN PÅ ÅDNERAM (DEL 1) 

10. - 14. FEBRUAR

Bli med på Barnas Turlags populære og tradisjonsrike vinterferie på Ådneram! Vi tilbyr vinterferie for familien med aktivitetsforslag hver dag som skileik, turer med bål og grilling i nærområdet.


KORTHELG PÅ SKI TIL GRAUTHELLER

10. FEBRUAR

Vi følger Flatstøldalen inn, før vi siden krysser Grauthellervatnet inn til hytta. En lett skitur som de fleste med litt skiferdigheter kan få til. 


VINTERFERIE FOR HELE FAMILIEN PÅ ÅDNERAM (DEL 1) 

14. - 18. FEBRUAR

Bli med på Barnas Turlags populære og tradisjonsrike vinterferie på Ådneram! Vi tilbyr vinterferie for familien med aktivitetsforslag hver dag som skileik, turer med bål og grilling i nærområdet.


Vi kister denne uken!

​​​​​​​SE KVISTEKARTET VÅRT HER


I NÆROMRÅDET

PREIKESTOLEN FJELLSTUE

Med kun en liten ferge- og biltur så kan du spise god turmiddag og gå tur i godt oppmerkede løyper. Som turen til Rindatrollet ved Preikestolen fjellstue – den passer til hele familien! Turen til Refsvatnet og Preikestolen kan også være fantastisk på vinterstid, og du kan leie utstyr av oss. Følg våre føremeldinger HER, og se prisoversikt HER.


BLÅTUR MED HØGT OG LÅGT

10. FEBRUAR

Bli med på en forfriskende og fin tur. Det er bare turlederen som vet hvor turen skal gå, mens alle andre får høre det når de møter opp på torget i Nærbø. Vær og føreforhold er med og bestemmer turområde.


ONSDAGSTUR I SOKNDAL

14. FEBRUAR

Turområdet og lengden på turen bestemmes ut fra vær- og føreforhold, og hvor turen skal gå får du høre av turleder Arild Åmodt ved turstart.  Alt etter været må du beregne at turen tar 2-4 timer. Med blå himmel og solskinn blir det vanligvis en noe lengre tur og ofte til et fint utsiktspunkt. Uansett vær blir det alltid tent bål på turen. Alle deltakerne tar med litt ved til felles bål og gjerne en pølse eller noe annet som kan grilles.


52 HVERDAGTURER - ONSDAGSTUR

14. FEBRUAR

Hver onsdag kan du bli med å gå en av de 52 hverdagsturene i Stavanger. Hvilken tur som er dagens tur, info om oppmøtested og turleder finner du her: Oversikt onsdagstur 2018PROGRAM FOR VINTERFERIEN 2018 PÅ HAUKELISETER FJELLSTUE

NB: Barn under 12 år har fri losji ved overnatting på rom med foresatt fra mandag til fredag i uke 9 

Fjellstuen har kvistet to rundløyper: Kjelaløypa 9 km og Ulevåløypa 10 km. 
HA EN RIKTIG GOD TURUKE!Skrevet av Henriette Gill 31. januar 2018