Barnas Turlag søker turledere

Foto: Marius Dalseg

Vil du være med på laget, inspirere, og lede barn og småbarnsfamilier til å bli med på tur! 

– Alle lokale turlag i Barnas Turlag har som mål å tilrettelegge for at familier med barn skal komme seg ut på tur, og lære å bli glad i naturen, sier Kristine Helland. 

Hun jakter nå dyktige og engasjerte turledere til 2017, og kan friste med et rikt utvalg av turer. Se vårt Turptogram her, og følge oss på Facebook

– Å være turleder er frivillig arbeid, og lederne våre får opplæring i Stavanger Turistforening.  Særlig trenger vi noen som vil bidra med å arrangere dags- og kvelds-turer/aktiviteter, sier hun. 

Helland forklarer at turlederne er grunnen til at vi skal kunne fortsette å dyrke et rikt turtilbud for de aller minste i Rogaland. 

– Turlederrollen passer alle type familier, som ønsker å dra på tur med andre. Det er sosialt og man blir kjent med flere med samme friluftslivinteresse. Hvis noen ønsker å bli med som assistent i første omgang, så er det en fin måte å bli introdusert for turlederrollen. 

Kontakt Kristine Helland (Kristine@stf.no) hvis du kjenner noen som kunne tenke seg å være turleder i Stavanger Turistforening.

Meld deg på vårt neste turlederkurs her!

Skrevet av Henriette Gill 9. februar 2017