Komlemiddag på Preikestolen fjellstue

STAPPMETT: Ingen ting smaker så godt som hjemmelagde komler!
STAPPMETT: Ingen ting smaker så godt som hjemmelagde komler! Foto: Marius Vervik

Komla har fått sin renessanse! Nå er den særnorske husmannskosten blitt søndagsmiddag på Preikestolen fjellstue. Slik kan du kombinere søndagstur til Preikestolen med komlemiddag som garantert gjør deg mett i magen og lett til sinns.

Hver søndag fram til mai kan alle med sans for tradisjonsrik mat legge søndagsturen til fjellstua en times kjøretur fra Stavanger. Egne komlekokker har funnet fram de gode, gamle oppskriftene på en middagsrett som skifter navn fra komle til raspeball til klubb, alt etter hvor i landet den serveres.  Trenden er i ferd med å snu, og mateksperter spår at komla snart er mer trendy enn taco.

Hva er da mer naturlig enn å servere nasjonalretten ved foten av Norges turistmål nummer 1. Over 250 000 personer gikk turen ut til det berømte platået i fjor, og fjellstua spår økende trafikk også på vinteren. Utleie av stegjern gjør turen til en magisk opplevelse i flott vinterlys.

Hvor: Preikestolen fjellstue
Tid: Hver søndag kl 12-18
Pris: Kr 195 (nkl. kaffe) for voksne. Halv pris for barn. 

Les mer på www.preikestolenfjellstue.no

YEAH! Først tur, så komler til middag.
YEAH! Først tur, så komler til middag. Foto: Ties van Langen

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 24. januar 2017