Bli en turvenn du også!

Dirk Kroon tar et godt tak rundt Luwan Atem og Ahmed Al-Lebabidi. Selv kom han fra Holland til Norge for 40 år siden, og mener at språket er nøkkelen til et godt liv i Norge.
Dirk Kroon tar et godt tak rundt Luwan Atem og Ahmed Al-Lebabidi. Selv kom han fra Holland til Norge for 40 år siden, og mener at språket er nøkkelen til et godt liv i Norge. Foto: Torgunn Skrudland

Siden 2014 har turvenner fra Stavanger Turistforening og elever fra Johannes læringssenter gått på tur hver torsdag i beste skoletid. Formål: Lære utlendinger å snakke norsk og bli kjent i byen! Suksessprosjektet trenger nye turvenner – vil du være med?

Første skoledag i januar starter vi opp gågruppa igjen. 17 motiverte elever fra Johannes læringssenter vil gjerne gå på tur hver torsdag for å lære norsk og bli kjent med byen. Til nå er 10 faste turvenner fra turistforeningen med, men vi trenger flere. Intensjonen er en-til-en situasjon slik at alle får noen å snakke med.

Informasjonsmøte

Vi samler alle turvennene til felles informasjonsmøte på Johannes læringssenter rett på nyåret. Her vil du møte andre turvenner og få en god innføring i hva prosjektet går ut på.

Ta kontakt 

Høres dette interessant ut, ta kontakt med jane@stf.no 51 84 02 12  

BLI MED og støtt en god sak!

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 13. desember 2016