Nå starter skiskolen

Skiskole er topp!
Skiskole er topp! Foto: Anne Katrine Lycke

Vinterens vakreste eventyr er et faktum! Til helgen drar 330 deltakere og 90 instruktører til fjells for å lære grunnleggende skiferdigheter eller nye triks i slalåmbakken. Supre snøforhold og strålende værmelding gjør det hele til en magisk opplevelse.  

Tidlig lørdag morgen ruller 9 busser avgårde til fjells med forventningsfulle deltakere og instruktører.  I fire hele dager skal 330 deltakere kose seg sammen med dyktige instruktører, som på alle måter vil gjøre sitt beste for at oppholdet skal bli en maks opplevelse.

-          Det er like kjekt hvert år å se de små håpefulle med startnummer på brystet stråle når teknikken sitter, og de suser nedover bakkene, sier ansvarlig for skiskolen Arild Rosnes.

Turistforeningen har lang tradisjon for å arrangere skiskole. Årets skiskole er nummer 58 i rekken, og både barn og voksne kan føle seg trygge på at alt går greit for seg. Hvert år kommer alle storfornøyde tilbake, og kurs for videregående og aldersbestemte klasser gjør at mange blir med på skiskolen år etter år.

Neste år tenker Arild Rosnes at opplegget blir litt forskjellig fra foregående år. En ser at partiet på Ådneram blir fult med en gang, og kanskje flere skal få anledning til å levere ungene direkte på skiskolen i Sirdal. Et annet tiltak kan være å bare melde seg på en helg. I dag gjelder skiskolen for to helger.  

Knallbra på skiskolen!
Knallbra på skiskolen! Foto: Preben Falck

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 28. januar 2015