Medlemsfordeler til fjells

Jonstølen er et fint utgangspunkt for turer i høstferien.
Jonstølen er et fint utgangspunkt for turer i høstferien. Foto: Odd Inge Worsøe

Bruk medlemskortet i høstferien og få noen billige dager i fjellet. Som medlem får du rabatt på både losji og proviant på våre selvbetjente hytter.

Det er nå det er fint i fjellet. I elva spretter auren og høstfargene stråler. Som medlem har du fiskerettigheter i en rekke vatn og elver langs vårt rutenett. Last ned fiskebrosjyren.

Det svarer seg å være medlem.
På våre fjellhytter overnatter du for kun kr 265 (ikke medlem kr 375). Ungdom mellom 13-26 år betaler kr 130, mens barn opp til 12 år sover gratis! Se våre prislister. 

Rabatt med Boreal
Bruk buss når du skal til Preikestolen. Som medlem får du 20 prosent avslag på bussbilletten. Bruk kode: STF2018 når du bestiller billett på nett. 

Medlemstilbud 2018
Hvorfor ikke ta livet med ro og tilbringe flere netter på samme hytte?  Som medlem kan du bo sammenhengende på en selvbetjent hytte i tre døgn og få den tredje overnattingen gratis. Se våre prislister.

Turtips
Våre nettsider inneholder all informasjon du trenger for en tur. Skulle du derimot mangle noen turtips for høstferien, har vi tenkt ut syv turforlag for deg. Se også hvilke fellesturer du kan være med på i høstferien. 

Rabatt og turveiledning i Tursenteret
Som medlem får du minst 15 prosent rabatt på alle varer som selges i vårt Tursenter. Ta med medlemskortet og få med deg høstens nyheter.

Annonse