ÅPNING FRILUFTSLIVETS ÅR 2015

Bli med på fakkeltog, aktiviter og #nattinaturen 13.januar!

PANGSTART: 13.januar feires Friluftslivets År med masse aktiviteter. Tar du en #nattinaturen?
PANGSTART: 13.januar feires Friluftslivets År med masse aktiviteter. Tar du en #nattinaturen? Foto: Pål Christensen

Hele Norge bobler over av spennende arrangementer og aktivieter denne dagen - og natta! Rull ut soveposen og kickstart friluftsåret med #nattinaturen, eller nøy deg med trivelige åpningsarrangementer tidligere på kvelden 13. januar.

Stavanger

Friluftsorganisasjonene inviterer til fakkeltog for å markere åpningen av FÅ2015 ved Store Stokkavatn i Stavanger. Bål. griulling og flotte muligheter for å overnatte ei #nattinaturen i Speidermarka. (tur 850)

Jæren

Møt opp ved Melsvatnet kl 17. Åpning av balanseløype med mer i samarbeid med Jæren Friluftsråd og Time kommune. Ta gjerne årets første #nattinaturen! (tur 1859)

Rennesøy

Alle turglade inviteres til å være med når Rennesøy kommune markerer åpningen av både Friluftslivets År og Kadlaneset friluftsområde. Etter åpningen blir det felles fakkeltog - og #nattinaturen for den som vil! (tur 1702)

Strand

Strand og Forsand turlag inviterer til #nattinaturen ved Foreneset framme ved Liarvatnet. Vi stiller med bålpanne, ved og masse godt humør. (tur 1606)

Hjelmeland

Turlaget trør i gang FÅ2015 med tur til Håvehammar, iskaldt bad i elvekulp og gloheit viltsuppe frå bålpanna. Prikken over i-en? Ei #nattinaturen, vel! Jøseneset (tur 1200)

Barnas Turlag

Sover i telt på Gramstad #nattinaturen (Tur 398) 

DNT Ung

Ungdomsgruppa feirer starten på Friluftslivets år 2015 med å sove ute. Telt, bål og #nattinaturen i Vålandsskogen. Fra 14 år. (tur 450) 

Seniorgruppa 60+

Kulturstien på Bru. På tvers av øya Bru går en sti som er unik i sitt slag. Bli med på vandring, og få uventede impulser langs den tre km lange løypa. (tur 720)

Velkommen til en knallstart på friluftsåret 2015!

Annonse

Skrevet av Sigurd Rønningen 8. januar 2015