Møt en hyttevakt i sommer

Nilsebu ligger strategisk til i Hjelmelandsheiene hvor mange løyper kommer innom hytta.
Nilsebu ligger strategisk til i Hjelmelandsheiene hvor mange løyper kommer innom hytta. Foto: Odd Inge Worsøe

På seks av våre mest populære fjellhytter vil du i sommer møte hyggelige hyttevakter. De vil sørge for at oppholdet blir en uforglemmelig og positiv opplevelse.

STF har lang tradisjon ved å tilby hyttetilsyn på de mest populære fjellhyttene om sommeren. Dette gjelder på Nilsebu, Taumevatn, Grautheller, JonstølenKvitlen og Skåpet fra uke 28 til uke 32.

Hyttevaktens rolle er å organisere belegget på hytta, og på en hyggelig måte påse at hyttereglene følges. Samtidig gir de hjelp og veiledning til besøkende. Ikke minst er dette fjellvante folk som kan øse av sine kunnskaper når det gjelder turløyper, ting å se eller annet det kan være lurt å spørre om.

Ledige hyttevakt-uker 
Vi har noen få ledige plasser på Kvitlen for dem som vil ta med familien, kona, kjæresten eller kun seg selv for å være hyttevakt i fjellet en uke i sommer. de ledige ukene er uke 28, 29 og 31. ​​​​​​​

Ta kontakt 
Er dette interessant, ta kontakt med Erik Gram Kverneland på telkefon 414 19 949, eller erik@stf.no for mer informasjon.

Les mer om frivillig arbeid på våre fjellhytter.

Båtskyss på Nilsebuvatnet
Vil du eller din bagasje bli fraktet over Nilsebuvatnet i tilsynsukene, kan du ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 51840200. Da kobler de deg med den aktuelle hyttevakten slik at dere får avtalt tidspunkt for skyssen. Henvendelsen må gjøres uken før du skal avgårde, ettersom det ikke er telefondekning på hytta. Pris kr. 100 pr. person t/r.
Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 28. juni 2018