52 hverdagsturer med turleder – på ettermiddagstid!

HURRA: Fra 1-års feiringen av 52 hverdagsturer hvor ordfører Christine Sagen Helgø roste dette viktige folkehelseprosjektet i Stavanger by.
HURRA: Fra 1-års feiringen av 52 hverdagsturer hvor ordfører Christine Sagen Helgø roste dette viktige folkehelseprosjektet i Stavanger by. Foto: Torgunn Skrudland

Vi utvider det populære onsdagsturkonseptet med turer om ettermiddagen i månedene mai, juni, august og september. For at dette skal bli like stor suksess som på dagtid, trenger vi turledere. Er du en av dem?

52 hverdagsturer med turleder har blitt en stor suksess. 2 300 deltakere har vært med på tur i 2015, mens det siden oppstart våren 2013 har vært med 7 273 deltakere.

Nå vil vi utvide tilbudet til også å gjelde ettermiddagsturer – først og fremst i de lyse månedene mai, juni, august og september. Turstart blir kl 18, og turen vil gå i raskere tempo enn på dagtid – uten matpause, men selvfølgelig med litt stopp underveis for å peke ut severdigheter m.m.

Vi trenger flere turledere

Kan du tenke deg å være en av turlederne på ettermiddagsturene? Du vil få god hjelp og veiledning fra administrasjonen og alle de andre hverdagsturlederne.  

Vi trenger også turledere til 52 hverdagsturer på dagtid. Ta kontakt om du finner dette interessant.

Vi trenger løypefaddere

I dag har vi et stort apparat med løypefaddere som vedlikeholder alle de 52 hverdagsturløypene. Løypefadderne henger opp nye skilt, retter opp skeive stolper, kutter greiner og passer på at løypa er i god stand. For hver av de 52 hverdagsturene er det dannet et fadderlag, slik at du ikke er alene om å utføre vedlikehold på løypene.  Er dette noe for deg?

For alle henvendelser:

Ta kontakt med Ann Kristin Kro annkristin@stf.no 51 84 02 05

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 15. desember 2015