Bursdags-blåtur med gløgg og pepperkaker

Hvor går årets siste blåtur? Bli med på søndag 6. desember og finn det ut!
Hvor går årets siste blåtur? Bli med på søndag 6. desember og finn det ut! Foto: Helge Storhaug

Et av turistforeningens mest populære turtilbud er 15 år i år. Søndag 6. desember feirer vi oss selv med gløgg og pepperkaker på årets siste blåtur.

Bli med på blåtur søndag 6. desember – vi har mye å feire. Sammenfallende med Friluftslivets år 2015 er et av STFs mest populære turtilbud 15 år i år. Blåturene startet opp i 2000, og på disse åra har over 5 600 deltakere vært med på tur land og strand, nært og fjernt, til kjente og ukjente steder i Rogaland. Det fortjener en pepperkake!

Frammøte blåtur 

Sandnes rutebilstasjon søndag 6. desember kl. 10. Vi kjører i privatbiler til et turmål som kun turleder vet hvor er. En trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og gode sko. Pris kr 20/40 og kr 30 til sjåføren.

Vi blir flere og flere

I år passerte STF en milepæl – 24 028 personer er nå medlemmer i Stavanger Turistforening! Vi merker en økende trend å komme seg ut på tur. Det vrimler av store og små turgåere i de mest populære turstiene, og påmeldingen til STFs over 500 fellesturer har dette året vært svært god. 

Bli medlem nå

2016 er det store Familieåret i DNT, og vi lanserer et eget familiemedlemskap. Det betyr én pris og én faktura – for hele familien. Blir du medlem nå, får du årets julemåned med på kjøpet – med masse gode medlemstilbud i vårt Tursenter. 
Bla gjennom julekatalogen her. 

Flere opplysninger om familiemedlemskap finner du her. 

Varm gløgg etter endt tur smaker herlig!
Varm gløgg etter endt tur smaker herlig! Foto: Torgunn Skrudland

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 2. desember 2015