Nå starter vi opp ny turgruppe for unge voksne!

En turgruppe for unge voksne har vært etterlengtet. Nå er gruppa i gang og har flere kjekke turer på programmet i vår og sommer!
En turgruppe for unge voksne har vært etterlengtet. Nå er gruppa i gang og har flere kjekke turer på programmet i vår og sommer! Foto: Marius Dalseg Sætre

Er du i alderen 25 til 35? Nå kan du bli med på mange spennende turer framover med andre på samme alder i den nyoppstarta turgruppa STF 25-35.

– Vi gleder oss til å nå kunne legge til rette for at unge voksne får naturopplevelser for livet sammen! sier Tale Foldøy Klingsheim, rådgiver i Stavanger Turistforening.

I kjølvannet av pandemi og nedstenging har Stavanger Turistforening fått mange henvendelser om behov for nye møteplasser for personer i alderen 25 til 35 år. Initiativet kommer fra både medlemmer og turledere i alderen 25 til 35, som ønsker å treffe andre på samme alder med felles interesser. 

– Noen ønsker å finne nye turvenner, mens andre krysser fingrene for at det oppstår romantiske gnister. Felles for alle er at de er glade i å være på tur og ønsker å bli kjent med andre turglade unge voksne. Turlederne er engasjerte og motiverte og det er kjekt å se at tilbudet nå tar form og inkluderer også helt ferske turledere, forteller Tale.

Alt fra bålkvelder i bynære strøk til toppturer i fjerne strøk

Turgruppa vil arrangere turer og aktiviteter med stor variasjon. Fellesnevneren er alderen på deltakerne, ikke hvilke type tur det er.

– Vi kommer til å tilby alt fra lavterskel-aktiviteter, som for eksempel ettermiddagsturer i bynære strøk, bålkvelder og kanoturer på Stokkavannet, men også toppturer, klatring, og lange hytte- til hytte turer. Samt alle de aktivitetene som havner midt i mellom dette!

Turlederne står fritt til å foreslå hvilke turer de har lyst å lede og gruppa blir også veldig glade for innspill til nye turer fra deltakere. 

– Vi har stor tro på at dette tilbudet vil gjøre Rogaland enda mer attraktiv for både studenter og personer i etableringsfasen og håper at mange har lyst å være med den nyetablerte gruppa på tur, avslutter Tale.

Disse turene kan du nå melde deg på:

Telttur i idylliske Røssdalen

Dato: 13. - 15. mai

Bli med til eventyrlige Røssdalen når den er på sitt aller vakreste! Trolsk landskap, skogbunn kledd i et teppe av hvitveis, uvirkelig vakker løvblandingsskog og godt selskap står på menyen.

Hvitveisblomstring i Røssdalen i Ryfylke, Forsand i Sandnes kommune.
Hvitveisblomstring i Røssdalen i Ryfylke, Forsand i Sandnes kommune. Foto: John Petter Nordbø

Tur med RIB til Stakken turisthytte

11. - 12. juni

Denne helgen tar vi RIB inn Lysefjorden og videre med taxi til Nilsebudammen, og går til Stakken og koser oss med nydelig taco som vi tilbereder i fellesskap.

Stakken turisthytte er et lite eventyr i seg selv!
Stakken turisthytte er et lite eventyr i seg selv! Foto: John Petter Nordbø

Fjellflørt på Stranddalen turisthytte

2. - 4. september

Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 25 og 35 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i hytta, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner!

På Stranddalen er det lett å finne roen og kanskje en ny venn?
På Stranddalen er det lett å finne roen og kanskje en ny venn? Foto: Ingeborg Buer Søndenå

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 5. mai 2022