Velkommen til påske på Gramstadtunet!

Den gode påskestemningen finner du blant annet på Gramstadtunet i påskeferien!
Den gode påskestemningen finner du blant annet på Gramstadtunet i påskeferien! Foto: Helene Seglem

Gramstadtunet åpner låvedørene på vidt gap i påskeferien. Fra og med palmesøndag, til og med 2. påskedag er kafeen åpen fra kl. 12-15. Gled dere til gratis påskeaktiviteter og konkurranser for hele familien!

Ta med barna til Gramstadtunet i påsken til en innholdsrik utedag i Sandnesmarka, betjeningen på Gramstadtunet har nemlig lagt til rette for mange kjekke aktiviteter. 

Dra på skattejakt og vinn påskeegg!

Inne på låven kan dere hente påskebingo og legge i vei på skattejakt til et av de flotte turmålene som omgir Gramstad. Påskebingoen gir garantert en ekstra motivasjon til turen, og skaper mye turglede hos de små. Hvis dere sender inn et bilde av deres ferdig utfylte påskebingo på Messenger til Facebooksiden til Gramstadtunet, så er dere med i trekningen av et påskeegg med masse godsaker. Det blir dessuten en ekstrapremie til de som leverer ferdig utfylt påskebingo på låven.

Dere få også muligheten til å delta på mange kjekke aktiviteter både inne og utenfor Friluftslåven. Dere kan blant annet male egg til Gramstad sitt flotte påsketre. Alle påskeegg-bidrag er med i trekningen av påskeegg-premier. Det blir ellers mulig å perle armbånd, spille brettspill, tegne, male, spille kubb og dekorere fine påskekort til noen som fortjener en oppmerksomhet. 

Nyt bynær påskesol, reinsdyrskinn og fyr i bålpanna

Har du lyst å nyte påskesola med noe godt å spise fra kafeen, kan du sitte utenfor og kose deg på varme reinsdyrskinn – med god varme fra den stemningsfulle bålpanna. Salgsutstillingen til Kjell Pahr-Iversen er også åpen hele påsken, for deg som vil ta en nærmere titt på hans flotte verk.

Velkommen til en nydelig påskedag på Gramstadtunet!

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 4. april 2022