Nå kommer årboka, har du sjekket om du er medlem?

MEDLEMMER MOTTAR DENNE: Årets årbok er spekket med noen av våre beste frivillighistorier. Nå sendes den snart ut til alle medlemmer i Stavanger Turistforening.
MEDLEMMER MOTTAR DENNE: Årets årbok er spekket med noen av våre beste frivillighistorier. Nå sendes den snart ut til alle medlemmer i Stavanger Turistforening.

Nå trykker vi årboka – husk å sjekke at du har betalt medlemskapet for i år, slik at du får den i postkassen din!

Årets årbok er selvsagt trykket lokalt, og er straks klar for levering i din postkasse! Vi gleder oss til å dele noen av våre beste frivillighistorier med deg. I årets årbok møter du en rekke av våre fineste frivillige, som hogger ved, leder turer, sender søknader, maler røde T-er, steiker vafler og gjør en haug med andre ting for at vi i Norge har et helt unikt friluftstilbud både i byen og på fjellet. Redaktør for årboka, John Petter Nordbø kan allerede nå røpe noen av de flotte frivillige du kan bli bedre kjent med i årboka.

– Her møter du blant annet vår egen Kirsten Giftekniv: Gunn Tjessem. Den svært engasjerte turlederen forteller hvorfor Fjellflørt funker mye bedre enn å sveipe på mobilen, og hvorfor det gir henne så mye å legge ned mange dugnadstimer for at folk skal kose seg på tur. En annen av de mange vi blir bedre kjent med er Odd Inge Worsøe, estetikeren, fotografen og turlederen som har gitt Stavanger Turistforening og Ryfylkeheiene en visuell identitet i en mannsalder. Odd Inge avslører også sine fem favorittbilder. Det er bare å glede seg!

Vi tar ut medlemslisten etter påske, sjekk om du er medlem

Årboka kommer i postkassen til alle medlemmer i mai. Vi tar ut medlemslistene like etter påske, derfor er det lurt å sjekke på https://medlem.dnt.no at du har betalt medlemskapet for 2022. Vi ønsker også nye medlemmer hjertelig velkommen til å melde seg inn. Da får du både årboka, samtidig som du støtter opp om arbeidet vi, sammen med alle alle våre frivillige, gjør for å legge til rette for fantastiske naturopplevelser for alle! Her melder du deg enkelt inn. 

Har du spørsmål knyttet til ditt medlemskap kan du sende oss en e-post til tursenter@stf.no, så vil våre turveiledere hjelpe deg.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 1. april 2022