Nå åpner vi opp turisthyttene for alle igjen!

VELKOMMEN TIL FJELLS: Bakken gard i Lysefjorden er en av hytteperlene du nå kan besøke uten å måtte bestille seng på forhånd.
VELKOMMEN TIL FJELLS: Bakken gard i Lysefjorden er en av hytteperlene du nå kan besøke uten å måtte bestille seng på forhånd. Foto: John Petter Nordbø

Endelig kan vi legge metermålet på hylla og juble over å kunne ønske alle velkomne til turisthyttene igjen – også deg som ikke har bestilt seng på forhånd.

Stavanger Turistforening har alltid sagt at det er rom for alle som kommer til turisthyttene, men så lenge enmetersregelen har vært gjeldende, så har vi vært nødt til å gjøre unntak fra denne tradisjonen. Heldigvis er det nå med stor glede at vi kan gå tilbake til vår gode, gamle tradisjon igjen, meteren er historie og vi kan åpne opp dørene på vidt gap på turisthyttene. Så er du typen som liker å ta turene på sparket, kan vi glede deg med at du nå kan komme til turisthyttene uten å ha bestilt seng på forhånd. 

Liker du å planlegge turen? Du kan fortsatt forhåndsbestille seng.

Mange liker å kunne planlegge hytteturene, spesielt de som har med seg barn på turen. Derfor vil det fortsatt være mulig å forhåndsbestille seng før ankomst. For at forhåndsbestillingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19. Har du ikke kommet fram innen dette tidspunktet vil sengene bli frigjort til disposisjon til dem som ikke har bestilt på forhånd. Det kan være lurt å ta med bestillingsbekreftelsen for oppholdet. Hems og madrasser vil alltid være tilgjengelig for dem som ikke har bestilt på forhånd. 

Ellers er det viktig å bruke sunn fornuft og holde deg hjemme dersom du er syk, og/eller har symptomer på korona.

EN GLEDE Å KUNNE ÅPNE OPP TILBUDET IGJEN: Nå kan vi igjen skape enda mer liv og røre på turisthyttene, der den sosiale omgangen med andre gjester er en naturlig og viktig del av tilbudet.
EN GLEDE Å KUNNE ÅPNE OPP TILBUDET IGJEN: Nå kan vi igjen skape enda mer liv og røre på turisthyttene, der den sosiale omgangen med andre gjester er en naturlig og viktig del av tilbudet.

Velkommen til enda flere deltakere på fellesturene

Aktivitetene og kursene våre går nå som normalt og framover vil det være plass til enda flere deltakere. Men når det gjelder både deltagelse på kurs og fellesturer med hytteovernatting, så oppfordrer vi fortsatt til å holde god håndhygiene og selvsagt holde seg hjemme om man er syk. Vi har mange flotte turer og kurs på programmet fremover, så ta gjerne en titt her og finn den turen som passer for deg.

Beholder påmelding til Turkafeen på Gramstad

Vi beholder påmelding til Turkafeen på Gramstad, men har økt maksantallet til 40 personer. Påmeldingen beholder vi av hensyn til beregning av mat på kafeen og for at gruppen ikke skal bli for stor i forhold til antall turledere. Ellers er vi tilbake til normalen på kafeen og har nå plass til enda flere innendørs. Kafeen på Gramstadtunet har faste åpningstider, torsdager og søndager fra kl. 12 til 15. I vinterferien har også kafeen utvidet åpningstider, da er det åpent mandag til fredag fra 12 til 15. Se flere vinterferietips her.

ÅPNER VILLMARKSSPAET PÅ HAUKELISETER: Nå kan du nyte vinterfjellet og villmarkspa på Haukeliseter fjellstue igjen.
ÅPNER VILLMARKSSPAET PÅ HAUKELISETER: Nå kan du nyte vinterfjellet og villmarkspa på Haukeliseter fjellstue igjen. Foto: Agnethe Larsen

Haukeliseter fjellstue åpner opp for flere gjester og varmer opp villmarksspaen

På Haukeliseter fjellstue er det nå ypperlige forhold til å få seg noen herlige vinterdager høyt til fjells. Snøen har lavet ned i det siste, så leter du etter snøen, så vet du hvor du skal dra. Nå åpner også villmarksspaen med muligheten til å nyte livet både i badstuen og stampen etter en herlig skitur. Det planlegges også for en fantastisk påskestemning på seteren og Haukelister Fjellfestival i mai. Fjellstua går også tilbake til bestilling av seng, og ikke rom, på stabbur og selvstellsrom. Det er fullt mulig å komme på drop-in besøk, men det kan være lurt å bestille en seng på forhånd - for her er det populært i helgene framover!
FLERE KAN BLI MED: Også på fellesturer og store arrangementer er det ikke lenger antallsbegrensninger og vi kan ønske enda flere velkomne ut på tur sammen med oss!
FLERE KAN BLI MED: Også på fellesturer og store arrangementer er det ikke lenger antallsbegrensninger og vi kan ønske enda flere velkomne ut på tur sammen med oss! Foto: Helene Seglem

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 15. februar 2022