Turglede 2022 er lansert!

Aktivitetsavdelingen med et rykende ferskt Turglede 2022 i hånda. Oppe fra venstre: Tale Foldøy Klingsheim, Johanne Fjelde og Jane Byberg. Nede fra venstre: Kristine Helland, Anne Katrine Lycke og Torkel B. Reinertsen.
Aktivitetsavdelingen med et rykende ferskt Turglede 2022 i hånda. Oppe fra venstre: Tale Foldøy Klingsheim, Johanne Fjelde og Jane Byberg. Nede fra venstre: Kristine Helland, Anne Katrine Lycke og Torkel B. Reinertsen. Foto: John Petter Nordbø

Magasinet Turglede er spekket med neste års opplevelsesrike fellesturer, nyheter og reportasjer hvor du blir bedre kjent med noen av våre fantastiske dugnadshelter.

– Jeg er veldig stolt over hvordan Turglede klarer å få frem bredden, mangfoldet og den store variasjonen i tilbudet vårt– alt fra fjellturer til hverdagsaktiviteter i nabolaget, kurs, stier og hytter. Stavanger Turistforenings tilbud når stadig flere og det er inspirerende og givende at vi klarer å inkludere nye grupper, forteller Jane Byberg som er avdelingsleder for folkehelse og aktivitet i STF.

Det rykende ferske turmagasinet daler ned i mange postkasser i distriktet i disse dager. Magasinet løfter frem flere av neste års planlagte turer og kurs. Målet er at alle skal finne en tur som passer for dem.

Bli bedre kjent med noen av STFs dugnadshelter

Årets magasin har et overordnet tema, nemlig frivilligheten i Stavanger Turistforening. Gjennom beskrivende reportasjer får du historiene om hva det frivillige arbeidet betyr for noen av våre dugnadshelter. 2022 er nemlig frivillighetens år og markeres i hele DNT det kommende året. Stavanger Turistforening har nylig ansatt en egen fagsjef for frivillighet, som et ledd i den viktige satsingen på et enda bedre frivillighetsmiljø i foreningen. 

– Som fersk medarbeider i Stavanger Turistforening har jeg allerede hatt gleden av å treffe og snakke med flere dugnadshelter. Jeg blir både glad og rørt av å se all den fantastiske frivillige innsatsen som legges ned. Det at de frivillige er selve ryggraden i STF er ikke bare noe vi sier, men det er ren og skjær fakta. Allerede på så kort tid ser jeg all den lystbetonte dugnsånden, noe som gjør at jeg gleder meg en hel haug til å fremover kunne bidra til et enda bedre frivillighetsmiljø, forteller Jone Edland, ny fagsjef for frivillighet i STF.

Også Jane fremhever de frivillige og den enorme innsatsen de gjør for fellesskapet. 

– Skal jeg trekke fram en ting som imponerer meg gang på gang i Stavanger Turistforening, så er det den store dugnadsånden. Alle de flotte menneskene som raust deler av sin tid og som vil være med å tilrettelegge og dele sin kunnskap med andre. Uten våre flotte ambassadører hadde det ikke vært mulig å ha et så variert og innholdsrikt tilbud, avslutter Jane.

Det er bare å glede seg til en hyggelig lesestund med Turglede. Skulle du ikke motta det i postkassen, kan du lese det digitalt her, eller hente et eksemplar i Tursenteret vårt. Gi gjerne beskjed på epost om du ikke har fått magasinet i posten, alle som ikke har takket nei til gratis avis, skal nemlig nå ha mottatt dette i postkassen sin.

En sniktitt på noe av innholdet i Turglede:

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 5. desember 2021