Nå åpner vi for bestillinger på nyheten Eigerøy fyrvokterbolig!

ÅPNER I JANUAR: Eigerøy fyrvokterbolig er STF sin nyeste turisthytte og åpner nå for gjester fra januar 2022.
ÅPNER I JANUAR: Eigerøy fyrvokterbolig er STF sin nyeste turisthytte og åpner nå for gjester fra januar 2022. Foto: John Petter Nordbø

Eigerøy fyrvokterbolig er Stavanger Turistforening sin nyeste turisthytte og mandag 1. november kl. 10 åpner vi for å bestille en eventyrlig kystferie her allerede fra 3. januar 2022.

«Dette blir starten på et nytt eventyr» sa leder i Dalane Turlag, Håvard Hansen da Stavanger Turistforening overtok driftsansvaret for fyrvokterboligen på Eigerøy. Fra og med 3. januar neste år har du muligheten til å bli en del av eventyret og bestille et uforglemmelig opphold her. 1. november kl. 10 åpner vi bookingen for 2022, og Eigerøy fyrvokterbolig blir da en av 45 hytter som du kan velge blant, når du skal planlegge neste års utflukter. Det tøffe og særpregete landskapet helt ute mot storhavet gir rom for unike opplevelser både i godt og dårlig vær. Her er et spennende og lett tilgjengelig område for både barnefamilier og voksne.

KYSTEVENTYR: Eigerøy fyr er selve definisjonen på et kysteventyr. Her kan du blant annet nyte en padletur i kajakk i slående vakker solnedgang.
KYSTEVENTYR: Eigerøy fyr er selve definisjonen på et kysteventyr. Her kan du blant annet nyte en padletur i kajakk i slående vakker solnedgang. Foto: John Petter Nordbø

Slik leier du Eigerøy fyrvokterbolig

Den nye turisthytta på Eigerøy leies ut rom for rom på ut.no fra og med 1. november kl. 10. Du kan bestille et, eller flere rom, alt etter hvor mange sengeplasser du har behov for. Leier du alle tre soverommene får du hele hytta for seg selv. Fyrvokterboligen har til sammen tre soverom, et med to senger, et med fire senger og et med seks senger. Det er innlagt vann og strøm og hytta har alt utstyr du trenger for å lage mat med komfyr, kjøleskap og kaffetrakter. Hytta og rom må bestilles og betales på forhånd. Den er også låst med egen nøkkel. Kode til nøkkelboks fås ved bestilling. 

LEIES UT ROM FOR ROM: Her kan du nyte en god natts søvn og våkne opp til storslått utsikt utover havet.
LEIES UT ROM FOR ROM: Her kan du nyte en god natts søvn og våkne opp til storslått utsikt utover havet. Foto: John Petter Nordbø

Et kystparadis for liten og stor

Eiergøy er et utmerket utgangspunkt for å utforske kysten og storhavet, enten med kajakk, båt, badeklær eller bare ved å rusle på land. Veien inn til fyret ble åpnet i 1996 og er en kombinasjonsvei for landbruksdrift og friluftsliv. Den snor seg hensynsfullt mellom glattskurte småknauser i et særegent landskap. Den som er interessert i fugl, bør legge turen til trekkperiodene høst og vår. Naturen som omgir fyrvokterboligen er et eldorado for barnefamilier, så her vil dere garantert finne mye turglede sammen!

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 28. oktober 2021