Vil du lede kjekke turer for barnefamilier?

Vi søker etter engasjerte og friluftsinteresserte voksne som ønsker å bli turleder i Barnas Turlag.
Vi søker etter engasjerte og friluftsinteresserte voksne som ønsker å bli turleder i Barnas Turlag. Foto: John Petter Nordbø

Nå trenger vi flere turledere til Barnas Turlag, turledere som brenner for å skape fine turøyeblikk til mange nysgjerrige barn der ute!

Kan du tenke deg å lede fellesturer med Barnas Turlag til våre flotte familiehytter i fjellheimen? Som turleder vil du være med å gi fantastiske naturopplevelser til barnefamilier og utvide din egen, og eventuelt dine barns vennekrets. Dere vil bli kjent med andre familier som har felles interesse for naturopplevelser og få mange minnerike turer sammen. 

Få kunnskapen du trenger gjennom et turlederkurs

For at du skal bli trygg i rollen som turleder og bli sertifisert som dette i fremtiden, setter vi opp et grunnleggende turlederkurs helgen 4. - 5. desember. Kurset er spesielt tilpasset deg som ønsker å bli turleder for Barnas Turlag. Kursholderne er Marte Dale og Ronny Rustøen, som selv er aktive turledere for barnefamilier. De gleder seg til å lære bort relevant og god kunnskap til deg. Kurset holdes på Gramstad i Sandnes og undervisningen veksler mellom praktiske øvelser ute på tur, og teori. Dette kommer garantert til å bli noen lærerike og kjekke kursdager!

Ronny Rustøen og Marte Dale ser frem til å dele sin kunnskap om det å være grunnleggende turleder på en av Barnas Turlag sine innholdsrike turer. De håper å både engasjere og inspirere deltakerne!
Ronny Rustøen og Marte Dale ser frem til å dele sin kunnskap om det å være grunnleggende turleder på en av Barnas Turlag sine innholdsrike turer. De håper å både engasjere og inspirere deltakerne!

Litt om Barnas Turlag

Barnas Turlag arrangerer turer som er spesielt planlagt og tilrettelagt for barnefamilier med barn fra 0-12 år. Turene er lagt opp som fellesturer med turledere, men foresatte har ansvar for egne barn under hele turen. Barnas Turlags målsetning er å få flest mulig barn til å oppleve gleden ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen. Barna finner nye turvenner som gjør at "motoren" holdes i gang lengre og turen blir kjekkere.

Prisen for kurset refunderes etter tre turer som turleder

Det koster 1500 kroner for DNT-medlemmer å delta på kurset, dette dekker utgiften for kursholderne. Kursavgiften vil refunderes etter tre turer som grunnleggende turleder for Stavanger Turistforening.

Se hvor fine turøyeblikk du kan oppleve sammen med Barnas Turlag:

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 25. oktober 2021