Nå blir det turkafe i Stavanger!

Her, på idylliske Byhaugen, inviteres du til ukentlig turkafe fremover.
Her, på idylliske Byhaugen, inviteres du til ukentlig turkafe fremover. Foto: John Petter Nordbø

Nå starter vi opp med turkafe, hver torsdag, på Byhaugen i Stavanger. Tilbudet gir deg muligheten til å gå tur i flotte omgivelser, med engasjerende turledere og oppleve et trivelig felleskap rundt et godt måltid etter turen.

Gramstadtunet i Sandnes har lenge hatt stor suksess med turkafe hver torsdag, og nå startet vi opp tilsvarende tilbud i Stavanger. Torsdag 21. oktober ønsker vi velkommen til den aller første turkafeen kl. 10.30, utenfor kafeen på Byhaugen i Carl Sundt Hansens gt. 20.

Frivilligsentralen i Stavanger kommune står for serveringen

Vi er så heldige å ha fått med oss Frivilligsentralen i Stavanger kommune på laget, og de vil stå for serveringen. Vi starter med en rolig tur hvor turlederne, Helge Storhaug og Jan Knudsen, viser vei. Turen varer til ca. 12.00, før vi alle samles på kafeen og nyter et godt måltid sammen. Det vil bli muligheten til å kjøpe både varm suppe, vafler og kaffe. 

Vi gleder oss til oppstart og håper at du vil bli med og tilbringe svært så hyggelig torsdager sammen med oss!

Styreleder og nestleder i STF 60+, Torhild Kalstø og Helge Storhaug gleder seg til å ønske velkommen til ny turkafe i Stavanger.
Styreleder og nestleder i STF 60+, Torhild Kalstø og Helge Storhaug gleder seg til å ønske velkommen til ny turkafe i Stavanger. Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 12. oktober 2021